Хасковски зъболекари подаряват прегледи за Деня на детето

Заедно за децата - два дни празник ще празнуваме с вашите деца за поредна девета година - Инициатива за безплатни профилактични прегледи, съвместно с Elgydium, Orbit, Лакалут Бг, Рубелла, Арома, Splat Bg, Патриция ООД, Аптеки Гален, Фотостудио Конас, Дипи, Басейн Мирамар - Минерални бани, Haskovo.net - само на 01.06.2020 и 02.06.2020 по случай Деня на детето Ви подаряваме безплатни дентални прегледи, и хубав спомен от посещението в денталния кабинет. Доброто настроение лекува най-бързо. Нека първата среща на Вашите деца със зъболекар бъде с доброто и весело настроение, което създаваме заедно с вас - родителите!

Доведете Вашето дете в дентални кабинети „ВЕНУС ДЕНТ”, ХХI век, етаж 2, офис 220 и ще получите безплатен стоматологичен преглед и съвет от екипа професионалисти, а Вашето дете ще го научим как да обича зъбките си и да се грижи за тях, ще го зарадваме с много подаръци и изненади... Заповядайте! Очакваме Ви и тази година, за да отпразнуваме заедно за ДЕВЕТА година, поетата от нас Инициатива. Ние не броим дните, седмиците, годините, а броим хубавите моменти, които ни усмихват и които създаваме заедно с ваша помощ - нашите мами и татковци. Най-голямата ни мотивация и вдъхновение, за да поддържаме традицията в името на децата, са вашата подкрепа, желание и доверие! Благодарим Ви! Най-голямата ни сила е екипа от професионалисти, които посвещават времето си и професионализма си на вас!

Очакваме ви и тази година - заедно за Инициативата в името на детското дентално здраве. Обадете се, за да запазите вашето посещение.

От съображение за сигурност, безопасност и безаварийност, молим всеки придружител да бъде с маска на устата или защитен шлем. Всеки ще бъде поканен лично в някои от кабинетите ни, ще има специални картографирани зони по пода, за да се регулира дистанцията между посетителите, трябва да използвате дезинфекционните гелове, които ние ще ви предоставим.

Обадете се, за да запазите Вашето посещение! Телефони за връзка 0889 722 420, 0878 722 420 и 038 654 000.

Подкрепете Инициативата! Заедно можем да сме полезни на малчуганите!

С поздрав, ваша д-р Колева

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини