12 фенове на Майкъл Джексън са се самоубили след вестта за смъртта на техния идол,

Най-малко 12 от феновете на Майкъл Джексън са се самоубили след вестта за смъртта на техния идол, съобщи сайтът Gigwise, като се позова на ръководителя на най-големия фен клуб на Краля на попа MJJcommunity Гари Тейлър.

Тейлър е казал пред журналисти, че Майкъл Джексън не би искал феновете му да се самоубиват. Тейлър обаче се опасявал, че депресията сред феновете на Джексън ще се засили още повече след погребението на певеца. Тогава всички щели си дадат ясна сметка, че Краля на попа няма повече да се върне.

Тялото на Майкъл Джексън ще бъде върнато в имението му "Невърленд" в Калифорния най-рано вдругиден, а публично поклонение е насрочено за по-късно тази седмица, предаде Ройтерс, като се позова на медийни информации.

Автоколона от 30 коли ще съпроводи тялото на Джексън до ранчото му, което се намира близо до град Лос Оливос, северно от Санта Барбара, съобщиха телевизия Си Ен Ен и уебсайтът Ти Ем Ез, като цитират полицейски служители.

В родното място на Джексън в Гари, Индиана, също е планирана заупокойна служба. Тя ще се състои на 10 юли, каза Лалоса Бърнс, говорителка на кмета на града. Тя добави, че службата ще бъде на стадиона" Ю Ес Стийл Уъркс" и че няма информация за планираната в Калифорния служба.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини