27 °C

„Как да ти се размине за убийство“ - задължителен за гледане!

Един от най-силните сериали през изминалите години е пред своя финал. След 6 изключителни сезона, хитовата продукция на ABC с носителката на Оскар Виола Дейвис е на път да се раздели със своите зрители. Сериала събра и запозна света с едни от най-талантливите млади актьори. Сериала ни даде ЖЕСТОК контрапункт на Аналийз Кийтинг в лицето на героинята Тийгън Прайс. Обратите бяха изключителни, разпокъсването на времевите рамки , за да бъде обяснен всеки обрат ни караха да полудеем всеки път от изумления, към интелигентните сценаристи.

Историята

Адвокатът Аналийз Кийтин е и професор по право в университета. Там тя събира екип от талантливи студенти, които да работят за нея през свободното си време. И тогава пада първия труп, който е близък до Аналийз. А след него започва една въртележка от интриги, покриване на убийството и голямото разплитане на случая- кой и защо го е убил! Всеки сезон ни представя нов труп и голямата мистерия около самоличността му и самоличността на самия убиец.

Защо си струва?

Сериалът ни потапя в живота на Аналийз, студентите, Бони, Франк, Нейт и много други обичани герои, чиито съдби сме преживявали през годините. А обратите, които съпътстват ежедневието им и прикриването на убийствата са най-интелигентното писане, което съвременната телевизия е виждала от години! Актьорският ансамбъл е БРИЛЯНТЕН. Сериалът засяга много болезнени теми, като силата на правото в ръцете на тъмнокожа жена, различната сексуалност на част от героите, травми от миналото, които покосяват живота на героите в настоящото са разбулвани лист по лист.

Защо би се колебал да започнеш „Как да ти се размине за убийство “, а не трябва! 

Поредния съдебен трилър? Поредния сериал приличащ на „От местопрестъплението“? Поредицата няма НИЩО общо с никой съдебен трилър или друг „убийствен“ сериал. Героите са пълнокръвни и носят със себе си своите проблеми и съдби. Виола Дейвис е природно бедствие а появяващия се в последствие контрапункт Тийгън Прайс е достоен опонент, превръщащ се в съратник. Тийгън е героят, който за отрицателно време ще ви влюби в себе си и ще започнете да се интересувате от жената зад нея!

Излезли сезони до момента!

В момента на публикуване на този материал са излезли 6 сезона. Като финалът на поредицата, последния епизод на сезон 6 дебютира на 14.05.2020г. по ABC САЩ.

Къде може да го гледате?

Сезони от поредицата са излъчвани и по родните телевизии. Сериала не спря да се движи и в актуалния си вид може да бъде следен по телевизия американската телевизия ABC. При все това, всички знаем - има начини.

Източник: cineboom

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини