Миролюба срещу генерала (ВИДЕО)

Защо генерал Венцислав Мутафчийски прекрати интервю? Защото седем пъти трябваше да отговори на един и същи въпрос. На осмия просто си тръгна. Гледайте великата журналистика в стил китайска капка и повече няма да се питате.  

Мрежата кипи от разсъждения кой е прав и кой е крив в разговора между Миролюба Бенатова и генерал Венцислав Мутафчийски. Той се държал грубо, а тя - професионално. Тя се държала грубо, той - професионално. Спорът тече, а колко са изгледали мъчителното съдържание непредубедено, е отделна тема. Тя атакува по сигнали, но не когото трябва. Щабът не е контролен орган за болниците или за здравната система. И в крайна сметка не получи отговор, който да си струва гледането. Затова, каквито и да са твърденията, да ви предупредим, че няма да станете по-информирани, а само по-ядосани - на Бенатова или на генерала, по избор. Всичко, което генералът каза, вече го е казвал много пъти.

"Кажи, че не са реципрочни мерките, кажи къде сбърка щабът, кажи, че има пробойна в системата..." . Интересно какъв ли отговор е очаквала, освен този, който получи. Браво Миролюба...

Интервюто на Миролюба Бенатова започва след 35-ата минута:

Източник: ClubZ.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кр
    кр
    0 0
    17:39, 15 май 2020
    в тон "обещах му да не го закачаме", а тя защо го закача!!
Последни новини