Тръмп ще бори коронавируса с инжектиране на белина

Президентът Доналд Тръмп предложи необичайно лечение за Covid-19 по време  на брифинг в Белия дом, включително употребата на ултравиолетови лъчи и инжектирането на дезинфектанти.

Тръмп, който има опит с управлението на финанси и недвижими имоти, очевидно има и собствен поглед върху редица медицински и научни теми.

Уилям Брайън – служител по сигурността, обяви по-рано, че силната слънчева светлина, ултравиолетовите лъчи и дори влажността  убиват коронавируса.

 „Предполагам тогава, че трябва да изложим тялото на въздействието на ултравиолетова или на много силна светлина“, каза Тръмп по време на брифинга, а след това предложи и друго възможно лечение:

 „Знам, че дезинфектантът го убива  за минута, не можем ли да направим нещо по въпроса? Да инжектираме почистващ агент. Виждате, че стига до белите дробове, разпространява се в белите дробове. Ще е интересно да проверим и този вариант. Ще е нужно потвърждение от лекар, но на мен ми звучи интересно“

Най-често използваните агенти в борбата срещу вируса са белина и изопропилов спирт – и двата силно отровни при поглъщане.

Тръмп добави, че не е лекар и не гарантира резултати от предложените лечения.

Източник: dailymail.co.uk

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Хм
    хм
    5 0
    12:12, 24 апр 2020
    Тоя добре че не е живял по време на концлагерите.Кой знае какви експерименти щеше да прави.Идиот
  • 2
    Ив
    Иванов
    0 0
    19:32, 24 апр 2020
    На Пинокио носа расте като лъже. Не забравяйте, че има Интернет и всеки може да провери твърденията Ви.
  • 3
    Ас
    АСЕН ИЛИЕВ
    0 -1
    01:45, 25 апр 2020
    Истината е малко по-различна, но поръчковите медии в кен ефа, са си ла йна :) аз имам дезинфектант за кожа на http://www.hmi-company.com - hmi® scrub al "област на приложение: Дезинфектант на алкохолна основа за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие и приятен аромат. Без последващо изплакване." защото бях зъболекар. Когато имам възпаление на гърлото или в устата си пръскам 1-2 ти на гърлото иле се изжабурвам и, о, чудо! Минава ми за 1 ден. Слагам си и на клечките за уши и така си почиствам ушите. Особено ако имам о.р.в.и. И за да не тръгне по евстахиевите тръби. Всяка сутрин се забърсвам и между краката и под мишниците. Препоръчвам го! В аптеките предлагат "хексоралетен" за смучене, който съдържа... Хлор-хексидин. Но! В много по-малка доза и доста по-скъп естествено. (целта не е да се излекуваш, а предприемачите да направят гуша) :) понеже продължават да ме подслушват, тръмп много добре знае, как се лекувам и имаше предвид точно това, а не да си инжектираш "дезинфектант" просто.
Последни новини