Руснаците напляскаха волейболистите ни с 3:0

Русия взе реванш след вчерашната изненадваща загуба от България и във втория мач от третия кръг на група C на Световната лига по волейбол разби водените от Пранди родни национали с 3:0 (-22, -18, -22).

Домакините спечелиха първия гейм с 25:22, след като през цялото време доминираха и разликата на моменти стигаше до 6 точки. Силни мигове за нашите волейболисти и разконцентрирани действия на руснаците след второто прекъсване сведе аванса само до точка при 20:19, но все пак Полтавски и компания затвориха частта в своя полза.

Във втория гейм руснаците бяха още по-безапелационни и показаха, че са твърдо решени да си върнат за вчерашната издънка и поддържайки голяма преднина през целия гейм безпроблемно го спечелиха с 25:18.

В третия гейм водехме с 5 точки при 17:12, но лабилните психически момчета допуснаха обрат, осъществен с любезната подкрепа на некадърните съдии и отстъпиха частта с 22:25 и мача с 0:3.

Първата среща вчера бе спечелена с 3:1 от българите. След изключително слабия старт в Лигата, тимът ни заема 3-о място в групата с 2 победи и 4 загуби. Отборът на Русия е на 2-а позиция с 4 успеха и 2 поражения. Води Куба, а на последното място е Япония, чийто тим записа единствения си до момента успех именно срещу самодейния ансамбъл на прехваления Пранди.

Източник: sport1.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини