Масларова завърши Делото в Любимец

През 2005-та изградихме център за спешна медицинска помощ тук. Сега завършваме неговото окомплектоване. Това заяви в Любимец социалния министър Емилия Масларова, при връчване ключовете на чисто нова линейка Ситроен „Джъмпер" за нуждите на любимчани. Возилото е оборудвано с най-модерната възможна апаратура за спасяване на човешки живот. С това линейките обслужващи община Любимец стават три. „Напълно достатъчно за да си вършим пълноценно работата коментира шефът на Спешна помощ в областта д-р Петя Радева.




Обещаното и свършеното. „Това се превърна в мое мото през този мандат", обяви на среща със симпатизанти на БСП водачът на социалистическата листа в региона Емилия Масларова. Това е единственото правителство на България в периода след промените, срещу което не е повдигнат вот на недоверие за социалната политика, изложи фактите тя. „Свършихме много работа, предстои още повече защото нуждите на хората се развиват", каза г-жа Масларова. Дамата въобще не се притесни от жаркото слънце и обикаляше площада сред хората. Друго си е да се видим на живо, стига с тия телевизори-обясняваше с усмивка тя. Направи само едно изключение, когато невръстен „социалист" изяви желание да се запознае с нея./виж снимката/ Масларова и мажоритарния кандидат Райна Йовчева за момент забравиха срещата с избирателите за да бъдат детегледачки. Или просто жени.



А иначе в кандидатската листа на социалистите имаше жени. Втори след Емилия Масларова бе депутатът Минка Русева. Личеше и името и на познатата с професионализма си в областта Смиляна Нитова - лидер на „Демократичен съюз на жените". Професионализмът на мъжката част бе илюстриран от Чавдар Георгиев замминистър на министерството на околната среда и водите и бивш юридически съветник на президента.




На централния площад на Любимец млади и стари коментираха качествата на бъдещите народни избраници. Можеха да го направят, защото ги познаваха.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини