8 °C

Жена на 26 г. е с коронавирус в Хасково

  Носителят на коронавирус в Хасково е жена, на 26 години. Тя е от село , но живее в града. Състоянието й е добро. Това съобщиха от Областния кризисен щаб в Хасково. Повече подробности на извънредна пресконференция  заради първия доказан случай в областта дадоха тази вечер след заседание на Щаба  областният управител д-р Стефка Здравкова, началничката на РЗИ-Хасково д-р Соня Димитрова и епидемиологът д-р Снежана Иванова.

  Властите не дават информация точно от кое населено място е заразената, но по непотвърдена информация тя е от село от община Маджарово, през последните дни обаче е живяла в областния град със съпруга си в апартамент. Разказала, че наскоро била съкратена и почти не излизала от дома си. „Тя е находка, не е от контингента, който властите наблюдават”, беше уточнено на пресконференцията.

  Снощи е приета с грипоподобни симптоми в Инфекциозно отделение в МБАЛ -Хасково. Съпругът й я е довел с личен автомобил, след като се е почувствала зле и по препоръка на личния лекар на семейството, дадена по телефона, уточни д-р Снежана Иванова. Пробата й е взета тази сутрин и следобед от Националният оперативен щаб за Ковид-19 са съобщили положителния резултат.

  Действаме по указанията- посочи д-р Иванова- понеже заразената е  контактувала с хора, върнали се от Англия. По данни на жената и съпруга й контактът е станал преди десетина дни. Видели са се със своите роднини, само за кратка среща. Те са се върнали от Англия, били  в Пловдив, дошли да се срещнат в Хасково и са продължили към Турция. Засега няма данни от турските здравни власти за заразени с този профил, посочи д-р Иванова. Но информация за роднините ще бъде подаденана съседите, след като се установят точните им имена.

  Съпругът на доказаната с коронавирус в Хасково е в добро здраве, без симптоми. Той е карантиниран за 14 дни в дома си. Утре ще бъде тестван за заразата.

  Оставени  са му телефонни номера, на които може да се обади при всяка нужда-битова или свързана със здравето му.

  Той е контактното лице на заразената от първа линия, в момента се издирват и останалите, с които жената е контактувала, макар и по-рядко.

  „При приемането й в Инфекциозното отделение в Хасково персоналът на смяна е действал по указания-били са с маски и защитно облекло, ръкавици”, информира д-р Соня Димитрова.

  Още една проба от Хасково е излязла този следобед, но тя е отрицателна, посочи още шефката на РЗИ. Тя уточни, че на ден средно се карантинират в Хасковска област около 150 души.

  В Хасковската болница вече се подготвя ново отделение, което ще е за тежките случаи на болни от инфекцията-с десет легла и десет респираторни апарата, е станало ясно по време на извънредното заседание на Областния кризисен щаб.

  Областната управителка д-р Здравкова обърна внимание към гражданите да не се срещат с хора, които идват от рискови държави, дори и за кратко. Епидемиологът д-р Снежана Иванова отново призова за спазване на правилата и без паника. Тя не препоръчва ползването на бързите тестове, които вече се появиха в някои от местните аптеки, защото са с ниска надеждност за доказване на вируса.

  Към момента няма да има препоръки за налагането на нови мерки от РЗИ Хасково към Община Хасково. „Няма необходимост от това”, смята д-р Соня Димитрова.

  Красимира Славова, Анета Кутелова


  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (151)

  • 1
   Ко
   коментар
   105 -11
   18:19, 26 мар 2020
   Тази жена,спазвала ли е карантина ? Обикаляла ли е из града по магазини и какъв е кръга и от контакти ? Споделете такава информация ?
   • Дж
    Джо
    82 -11
    19:25, 26 мар 2020
    Какво да спазва тази ман...лка!!! Ши ми ходи да се вижда с други джагали в Пловдив и ето резултата, короната вече в Х-во е факт.
   • Да
    да
    39 -5
    20:45, 26 мар 2020
    Сетиха се за пресконференция,да видим този кризисен щаб... За да ни кажат,че няма да ни кажат за квартала и блока....
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    17 -11
    23:21, 26 мар 2020
    10 легла ?
    А се очакват при 40% заразени от населението на Хасково ?
    ....
    Изхода :
    - избиват се мутрите и бейовете
    - национализират се златните и медните рудници , фармацевтичните компании , компаниите които шият защитни средства
    - военно положение
    - полеви болници извън градовете за заразените
    - масови тестове - поне по 10 000 на ден
    - безплатни хляб , брашно , олио , захар
    .....
    иначе ще мрете като нас в САЩ
   • Ка
    Кауни
    48 -5
    23:25, 26 мар 2020
    Ей мама ви проста управа ,не стига ,че проста ами и нагла тази ветеринарка, тази работа не е за калиники ,като вас ,не е като да поднасяте венци и да си правите евтин pr , отивай си на село ,вожда ти го каза , да бъркаш в г..за на кравите и да заместиш бостанското плашило . Хвърляйте оставка мишки ...
   • Ам
    АмериканскиХойКосмат
    13 -3
    23:35, 26 мар 2020
    Какви мерки взимат Мутрите и Бейовете ?
    ....
    Ами такива които да запазят тяхната власт, А не да запазят Народа.
    ....
    Защото ако има смърт , болни заптиета и лекари , безработица ,
    първите които ще виснат на въжето са Мутрите и Бейовете
  • 2
   Ив
   Ивана
   49 -21
   18:27, 26 мар 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Хо
    ХОджата на ГРОБ/ДПС
    18 -20
    23:25, 26 мар 2020
    Лично Шефа ми Бойко Борисов нареди да се заразяват градовете.
    Ако измрат пенсионерите , няма да тежат на бюджета.
    ....
  • 3
   Пе
   Петър
   113 -7
   18:31, 26 мар 2020
   Как може две смислени изречения да не могат да кажат тези изтипосаните?! Резил,срам и позор!
   Защо крият квартала,с име на ядка?
   И сега ако не се направи разследване тая шматка с кои хора е контактувала,*** ти и областната администрация!
   Нека кмета да даде изявление!
   • Яд
    Ядката
    19 -3
    20:01, 26 мар 2020
    От къде сте сигурни,че е от този квартал?
    Познавате семейството ли?
    Споделете,защото тази информация,която давате е важна за доста жители,които може да са застрашени. :)
   • Ку
    Кукера
    15 -5
    21:43, 26 мар 2020
    Не заблуждавайте хората ! Тя не е от квартала с името на ядка ! Всявате страх сред хората по време на пандемия, а това е престъпление съгласно българския наказателен кодекс ! Когато не сте наясно, не разпространявайте невярна информация !
   • Защо не дават името и ? .... Ами защото ходила на... Виж коментара
  • 4
   Ло
   лош пророк
   81 -16
   18:36, 26 мар 2020
   Тъпи г.....ве, казах ли ви вчера , че се хващам на бас ,до една седмица да изгърми и Хаясково, а то още на другия ден. Кога ще разбере Станчо тъпото, че не са опасни НЕ тези дето излизат от града ,А ТЕЗИ КОИТО ВЛИЗАТ В ГРАДА. НИКОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ Пловдив, Стара Загора Сливен, Ямбол И Т.Н. Ей тъпи ,та тъпи. Спрете да пущате колите с друга регистрация. Поне в десет чиновнически служби идват такива заразени пришълци и какво очаквате, да ви се размине ли? Да ви имам каранТията прости управници.
   • Ke
    Keks
    72 -10
    18:50, 26 мар 2020
    Цялата ситуация е супер набързо скалъпена и неизмислена. Ако нещата трябваше да се случат както трябва - щеше да се затворят напълно граници и дори и българи, които иска да се завърнат ще им се казва НЕ, защото сме в пандемия. Естествено сега всички смешници, които загязаха родината се завърнаха поради незнайна причина.
   • Ко
    Ко
    10 -20
    19:31, 26 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • До
    до тъпия ко
    22 -2
    22:57, 26 мар 2020
    не само , че си тъп, ами не можеш да мислиш нормално. Нямам нищо против хората от други области .Живял съм в половината от областните градове и познавам духа и атмосферата в тях. Но когато се прилага мярката КАРАНТИНА тя трябва да се прилага правилно - анадъмму мекере нещастно.
   • Предпочитам да умра като Свободен човек
    в Американската Гражданска война , отколкото в
    Американската плантация Мутристан.
    ....
    П.С. Завърнаха се Българските граждани които от глад са отишли да вадят по комат хляб
  • 5
   Въ
   възмутен
   79 -8
   18:45, 26 мар 2020
   искам да попитам кой и кога ще представи пред хората Областния кризисен щаб...не ми казвайте, че са тези лелки там..не е сериозно..
  • 6
   Ор
   Орфей 30
   44 -10
   18:48, 26 мар 2020
   Сега Д-р.Гелов ще й премери температурата с неговия термометър🚀
   • Те
    термометъра
    48 -10
    18:52, 26 мар 2020
    Катаджиите казват : Госпожо карате с 50 лева над допустимата скорост.
    А Гелата ще каже:Госпожо температурата Ви е с 50 лева над нормалната.
   • Ре
    Ректален Термометър
    21 -2
    23:44, 26 мар 2020
    Станчо , дай де не се гоним ,
    че ще се хванем и
    скоро Народа ще ти мери температурата :))
  • 7
   23
   23
   77 -6
   18:51, 26 мар 2020
   Ей ама простотията края няма и т'ва е! Тая тъпа шматка сега заслужава да я метнат в тъпото и село та да си лежи там...дано оцелее !!! Може ли такова безобразие?! Щом сега се е разкихала значи случката е била преди 2 седмици - точно когато обявиха извънаредното положение. С к'ъв акъл ще ми се среща с тия още по-тъпи гастери дето да се чудиш защо ги пускат изобщо в страната. Луда работа! А ние тука да си се карантираме...
   • Гр
    гражданин
    17 -9
    20:46, 26 мар 2020
    От къде си сигурен че е първоносителя а не го е прихванала от някой друг който го е прекарал без да подозира не обвинявайте несправедливо, всички сме хора и всички се срещаме с хора. Не е сложно да се спазват няколко прости правила които ги повтарят от седмици през 10 минути просто будете културни и цивилизовани. Не си мислете че е първата и ще е последната. Докторите ви казаха че по голяма част от населението ще го прекарат, но всеки по различен начин!
   • Аз
    Аз
    31 -2
    22:21, 26 мар 2020
    Гражданин, не е важно дали е първоносителка,
    а какво е правила с хора, дошли от рискова държава!!!
    Това е абсолютно безотговорно поведение от нейна страна, а и на мъжа й де.
    Според мен става въпрос за някоя Айше и съпругът й Мюмюн и не че нещо...
  • 8
   66
   666
   71 -10
   18:58, 26 мар 2020
   Всеки,който си е дошъл от чужбина е попълнил декларация за карантина.Там има лични данни.
   Да се мобилизират и военните,да издирят всички пришълци и просто да ги затворят в някой хотел,докато им премине карантината.
   Но има и друго.Слушайки брифинга в областния съвет излизат доста тревожни факти.
   Заразената е контактувал с роднини,върнали се от Англия,били в Пловдив и си отпрашили за Турция.
   Тревожното е,че за пореден път има чудовищни злоупотреби с това двойно гражданство.Или си гражданин на Република България или не си. Какво е това двойно гражданство?І От две ц.ци едновременно мляко да сучеш.Няма ли да им се развие пъпа от блаженство?!
  • 9
   Пр
   Прости сметки
   51 -5
   19:01, 26 мар 2020
   Щом е заразена от близки, върнали се от чужбина, значи някой си е нарушил карантината. Ще ги подведат ли под отговорност, какви ще са глобите за всеки от близките?
   • Гр
    гражданин
    10 -6
    20:50, 26 мар 2020
    НЕ казват че е заразена от близки, а че се е срещала с близки които са отпатували за Турция. На границата постоянно има медицински екипи които не са засякли нищо така че е възможно да е имала контакт и след това
   • Да
    Да бе да
    14 -3
    22:35, 26 мар 2020
    Има на летищата, но и това е под съмнение. Та нали заразните англичани, които дойдоха в Банско, бяха пристигнали в БГ със самолет до Пловдив?
    А по сухопътните граници пък никой не знае точно какво се случва.
   • До
    До Да бе да
    10 -9
    01:43, 27 мар 2020
    Английското семейство,което беше в Банско са вече в Англия и всички са с отрицателни резултати на тестовете.Публикуваха в социалните мрежи историята на тяхната "зараза".Чети ,информирай се и не говори измишльотини изсмукани да не казвам от къде.Всеки си плещи небивалици и по-лабилните ще дадат фира.Въпреки че съм против строгите мерки за разпространяване на невярна информация(понеже няма дефиниция за невярна информация) относно корона вируса,такива като теб заслужават солена глоба и дърпане на ушите.
   • Да
    Да бе да
    4 -3
    12:06, 27 мар 2020
    Ех, много лоша бг черта, значи. Всеки вярва на разкази в соц.мрежи на неоправданите и се мъчи да убеди останалите в истинността им. Е, който иска да вярва, нали си има глава на раменете!Добре е обаче, че има хора, които поставят под съмнение това, което четат. Браво, мислещи люде!
   • До
    До да бе да
    2 -2
    21:06, 27 мар 2020
    За английското семейство информираха големи бг сайтове и имаше скрийншот от тестовете им и отделно те ги бяха публикували.Ти ако искаш вярвай.Защо да вярваме на теб,ти да не мислиш ,че пишеш и имаш авторитета за достоверност на Таймс,Дейли мейл или Ройтетерс?
  • 10
   Ум
   Умното
   34 -15
   19:01, 26 мар 2020
   Прости хасковлии,до днес ревахте за пари,а от днес ще ревете за доктори и сестри.
  • 11
   Йй
   ййТе
   66 -7
   19:06, 26 мар 2020
   Тези нагли патки изобщо не говориха, а мърмориха! Не отговаряха на въпросите и се държаха изключително грубо!! Все едно се сърдят, че тях питат!!! Нали са ги сложили там да кажат откъде е тая, от кое село е??? Кой квартал?? Поне комшиите да дезинфекцират, като "нямало нужда да се дезинфекцират квартала" - според средната патка... Няма ли един мъж с топки, който да поеме организацията! Тежко ни, ако се озовем в инфекциозното!
   • Гр
    Гражданин
    51 -4
    19:17, 26 мар 2020
    Какво чакаше от тая в средата. Тя не знае за какво е там ти искаш разяснение да ти дава. Кога и с какво се е оправила, че тук нещо да ти отговори. От къде въобще я изкопаха, че от доста година е шеф. Да кажеш за др става и за това не става.
    Мъка, мъка
  • 12
   Ма
   Мая
   42 -69
   19:07, 26 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ра
    Рали
    41 -7
    20:17, 26 мар 2020
    Мая, човекът имаше предвид,че в Италия, мисля, не смогват да извозват ковчези и затова използват военни камиони. Слава богу,че начело на щаба е военен лекар , на когото не му пука от разни ревльовци.
   • Ма
    Мария от Италия
    19 -4
    21:31, 26 мар 2020
    Мая, много прав е човека! Ти май не гледаш как военните камиони в Италия изнасят трупове!? Та, това има в предвид генерала.
   • Г-
    Г-н Михайлов
    6 -9
    23:14, 26 мар 2020
    Мария,и къде живееш в Италия(ако не е тайна),защото аз до сега не видях 1 военен камион с ковчези,като смяташ че зоната е 2рата в червено?
   • Ма
    Мария от Италия
    8 -1
    03:48, 27 мар 2020
    Към Г-н Михайлов...Така, да те усведомя че става въпрос за Бергамо (една от най -засегнатата провинция, Ломбардия). Камиони пренасящи ковчези до близките населени места, за да бъдат кремирани поради липса на места (капацитет) в местния гробищен парк!!! За хора които не са гледали новини в БГ и не вярват да направят справка.
  • 13
   Ме
   Мерт
   13 -47
   19:07, 26 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Х
    Х
    23 -3
    19:59, 26 мар 2020
    Имаш предвид най големия наркоман...
  • 14
   Чо
   Чобанина
   20 -26
   19:09, 26 мар 2020
   ИДЕЯ Ако в близко време от Холивуд решат филмът „... Виж коментара
   • Ра
    Рали
    19 -8
    20:22, 26 мар 2020
    Недай си боже да пипнеш това вирусче,друга песен ще запееш. Що не си гледаш овцете,чобанино,докато си в карантина можеш да ги научиш и да готвят.
  • 15
   До
   До заблудените
   34 -21
   19:10, 26 мар 2020
   В България за 2018 г., по данни на НСИ са починали над 108,000 души, или по над 300 на ден.
   Още няколко цифри за инфекциозните заболявания, които и в този момент отнемат човешки животи:
   – малария – 750 хиляди смъртни случаи годишно,
   – хепатит В – около 1 млн.,
   – туберкулоза – 1,1 млн,
   – диария с различен произход – 2,2 млн,
   – различни инфекциозни заболявания на белите дробове – 3,2 млн.
   Общо от инфекциозни болести в света умират над 13 милиона души годишно. Много от тези болести се предават по същия начин, както и коронавирусът. Повтарям – 13 милиона души! Защо никой не говори за затваряне на граници, въвеждане на пълна карантина и прочие мерки, на каквито сме свидетели сега. Живеем с този факт и не се страхуваме. Но смъртно се боим от коронавируса, причинил смъртта на 7 хиляди души, на средна възраст (внимание!) 79,4 години.
   • 12
    12345
    28 -14
    19:30, 26 мар 2020
    Ами и аз се чудя как е възможно това????Няма логика да е така явно някой има финансова изгода от тази суматоха!!!!
   • Jo
    Joker
    14 -8
    21:25, 26 мар 2020
    Батко 7000 са били преди 2-3 дена!!! Към днешна дата 26.03,само в Италия са 8000,а общо 20000 и то при положение, че светът е спрял!?! Не знам кои е заблуден или направо тъп! Математически погледнато ако се вдигат жертвите само с 20% НА ДЕН,а то е много повече, ще мини с пъти, твоите маларии и туберкулози!Не знам защо, се правите на по-тъпо от колкото сте!
  • 16
   Хм
   Хм
   79 -10
   19:13, 26 мар 2020
   Вируса го докараха гастарбайтерите от чужбина. Там стоят докато им е изгодно. Като им стана тежко домъкнаха вируса у нас. Заради тях милиони ще страдаме. Карантини. Чудесии. Заради тия няколко хиляди дето ме им пука за нас. Ако им шукаше щяха да си останат в чужбина.
  • 17
   Eh
   eho
   71 -8
   19:14, 26 мар 2020
   Селска тояга,като е контактувала с чужденци защо не е под карантина?Затворете границите за всички,не ни трябат имигранти,да си стоят в чужбина.Все разправят колко е хубаво там,а сега бързат да се приберат като мишки и да ни заразят.Особено тези от Англия,Лондон е най-мизерния град в Европа -гадни негри,мъгла,дъжд и супер гадни ретро таксита.Този град е пълен майтап,както и останалите селски градчета
   • Пи
    Пис офф
    6 -18
    21:31, 26 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 18
   Тр
   Трезво мислещ
   76 -48
   19:15, 26 мар 2020
   Всички тук, които си изливате помията върху младата жена, осъзнавате ли изобщо какво правите? Изливате злоба и жлъч към болно човешко същество, вместо да изкажете някаква солидарност. От тази паника, която Ви тресе, като животни се държите.
   Не осъзнавате ли, че и тя Ви чете в момента? Ай, марш вкъщи и намалете злобата, че съвсем ще се побъркате.
   ПС: Ако момичето чете тук: кураж, стискаме палци да оздравееш бързо и хич не ги мисли тези интернет нинджи тук, те само онлайн са страшни, на живо и гък не казват.
   • ©
    ©
    11 -11
    19:24, 26 мар 2020
    Чалгаджиите са така.
   • То
    Този
    19 -11
    19:28, 26 мар 2020
    Като ги трясне вируса, друго ще говорят (ако могат да говорят докато са закачени на машините).
   • Тр
    Трезво мислещ
    40 -6
    19:34, 26 мар 2020
    Вируса дойде от Китай до Пловдив за 1 месец. Въпрос на време е да дойде и в Хасково. Просто не обвинявайте болното момиче, ако не беше тя щеше да е някой друг, неизбежно е.
    Иначе хич не си и правя илюзии, че и мен ще ме хване.
   • Да
    Да чете
    13 -2
    05:11, 27 мар 2020
    Поведението й е безотговорно.
  • 19
   Фи
   Фики
   37 -11
   19:18, 26 мар 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Iq
    IQ
    16 -1
    21:09, 26 мар 2020
    Ходят на фризьор, не че не ходят, ама матриала такъв.
   • То
    Тони Стораро
    2 -7
    21:17, 26 мар 2020
    Мноооого си прост, много. Вземи се скрий някъде п... Виж коментара
  • 20
   20
   20
   6 -21
   19:18, 26 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Тр
    Трезво мислещ
    28 -8
    19:30, 26 мар 2020
    Брато, паниката съвсем ти е изпила ума.
    Най-добре отивай вкъщи под юргана и трепери докато чакаш Торбалан да дойде да те вземе.😆
    Къде в поста ми видя, по дяволите, че насърчавам за нарушението на чл. 355 от НК?
    Да те върна в реалността, пък ти после си отлитай към твоята планета: НАСЪРЧАВАМ, ТИ И ПОДОБНИТЕ ТИ, ДА НЕ ПРЕСЛЕДВАТ С ВИЛИ И ФАКЛИ БОЛНОТО МОМИЧЕ!
    Ай, ходи легай сега, дано си ме разбрал, но се съмнявам.
  • 21
   Ех
   ехо до Трезвомислещ
   4 -30
   19:21, 26 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Тр
    Трезво мислещ
    16 -8
    19:38, 26 мар 2020
    Що да ти казвам кой съм?
    Ще ме биеш ли :)
    Истината боли ли?;)
   • Х
    Х
    10 -1
    20:02, 26 мар 2020
    До 22...
    Палячо...аи ти кой си бе
   • Тр
    Трезво мислещ
    19 -5
    20:11, 26 мар 2020
    До Х
    Не му се връзвай ве, приятел. Паниката го е направила да се държи, като животно, иначе може и да е добър човек... не знаем.
    Рецептата за минаване на кризата е повече добро настроение, усмивки и имане едно на ум с грижата към персоналното здраве -при първи симптоми, веднага се звъни на личния лекар.
    И това ще мине.
  • 22
   Га
   Гаваза
   25 -18
   19:21, 26 мар 2020
   Ееейй плашливи мишки,прости кавали,направо насирате.. по скоро трябва да се замислите че финансовата криза ще убие повече хора от стрес. Вируса няма как да го спрете с кппта и висяне пред магазините по 30минути чакане на ред. Вируса си е вирус и ще тропне на всяка врата дори и да не я отваряте,вируса ще дойде.. а сега се замислете какво точно се случва накрая да не се озовете в обран бостан. А що се отнася до селата в нито едно село няма вирус
  • 23
   Хх
   Ххх
   28 -16
   19:24, 26 мар 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • :)
    :)
    8 -11
    20:54, 26 мар 2020
    Пък ти такъв расистки боклук си много качествен за нашето общество, нали?
    Каж ни чесно, каква долнопробна работа и какъв мизерен живот живееш, че се толкова злобен индивид? :)))))
    ПС: Българин съм. Не приемам да обидим някого по само заради етноса му.
    ПС2: Знам, че няма да отговориш, предполагам, че не можеш да напишеш 3 изречения в някакъв смислен контекст. :)))
    ПС3: Ходи лъскай малкия на снимка на Хитлер.
  • 24
   12
   1234
   17 -1
   19:27, 26 мар 2020
   жена на 26 г., която е от маджаровското село Долно Съдиево, но живее в Хасково
  • 25
   См
   Смело сърце
   9 -8
   19:28, 26 мар 2020
   До 19. Е смелият със зяешкото сърце. Скри ли бързо в дупката си. Да не се окаже че някой не е спазил предпосания или мерки по време на пандемия а.
   • Тр
    Трезво мислещ
    13 -2
    19:42, 26 мар 2020
    Не твърдя, че ако болната е нарушила правилата, да не си носи последствията. Като оздравее да си плати глобата, ако е нарушила нещо.
    ПС: тово за заешкото сърце и дупката не го разбрах...
  • 26
   Об
   Областният управител ...
   58 -6
   19:31, 26 мар 2020
   Областната в толкова проста ,че няма друг аналог в историята.
   Ветеринарката не може две думи на кръст да каже и само бърза да даде микрофона на друг.
   • Тт
    Ттт
    26 -4
    20:52, 26 мар 2020
    Видя се на живо колко струва шефката на РЗИ смях ли да кажа или жалко за нас. Вай вай вай
   • Iq
    IQ
    17 -2
    21:20, 26 мар 2020
    Има, как да няма. Преди време онова другото недоразумение в областта-К. Исов, да не забравяме и тази случайност като кмет - А. Василев. Да се чудиш кой чупи първи тъпомера.
    В по -ново време има още такива герои...
  • 27
   Фи
   фифи
   33 -8
   19:35, 26 мар 2020
   Вярно ли е,че работи в Пим,ако е така да затварят тази фирма,която е със самочуствието на някакъв Мега завод от калибара на Тесла и т.н.
   • Hs
    Hs
    39 -6
    19:41, 26 мар 2020
    Мъжът й работи там ,вчера е бишл на свиждане при нея,а днес е бил на работа с температура,пуснали са го наобед. Честото !
   • Хи
    Хихи
    10 -1
    20:02, 26 мар 2020
    Как се казва мъжът и или тя самата
   • Аб
    Абсолютно вярно
    5 -1
    20:16, 26 мар 2020
    правилно си разбрал не тя а брат и с който е имала контакт!
   • Г-
    Г-н Михайлов
    11 -21
    20:21, 26 мар 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ех
    Ехо 9
    1 -1
    21:50, 26 мар 2020
    Е нали е под карантина
   • Уи
    уи
    2 -4
    11:31, 27 мар 2020
    Гн Михаилов ти си тъп и гледам че си компетентен по всяка тема американският полов орган много хубаво си те дъвче тебе ама то така от чужбина е лесно да лаеш
  • 28
   Ми
   Мишел
   48 -8
   19:38, 26 мар 2020
   Завърнаха се да се регистрират в бюрото по труда ще им плащат по 1200лв всеки месец не стига че ни докараха ковит 19 а и пари ще им плащат аз си плащам здравни осигуровки данъци а те да точят държавата айде честито от сега нататък ни чака много тежко време заради ей такива малоумници не трябваше въобще да ги пускат в България заради един ще пари народа
   • 55
    555
    14 -20
    21:00, 26 мар 2020
    Ох боже. Ако целия ни народ е такъв като теб Мише... Виж коментара
   • До
    до 555
    6 -1
    11:38, 27 мар 2020
    Ами за какъв се връщат на лошото тогава да си стоят там и да взимат годишната ми заплата за месец и да ги оправят като леки жени цветнокожите по няколко пъти на ден. Не съм някакъв патриот ама щом са решили да отидът на "лесното" а не са останали в държавата си да си стоят там защо се връщат. О да тези са свикнали винаги да бягат от трудностите и защото сега ще го ядът големият бягат пак да се връщат в милата си родина
  • 29
   Фи
   фифи
   43 -4
   19:46, 26 мар 2020
   Мишел е прав,аз работя там.Нямате си представа тези имигранти каква борса вземат и ще вземат.Поработят една година в чужбина и се връщат да точат системата,а сега докараха и вирус.Голяма напаст са тези българи от чужбина и имат самочуствието на холивудски звезди
  • 30
   Hu
   Human
   16 -1
   19:51, 26 мар 2020
   да трезво мислещия никой не е казал, че трябва да бъде преследван болния човек с факла или вила не сме във времената на Светата инквизиция, не сме и във времената когато са ловували вещици но един пълнолетен възрастен при обявено извънредно положение в страната и пандемия би следвало да предположи, че контакта му с хора завърнали се от Англия може да доведе до заразяване на него самия И на множество други хора иначе за деянието по чл 355 се предвижда и лишаване от свобода само за сведение
   • Тр
    Трезво мислещ
    8 -5
    21:17, 26 мар 2020
    Напълно съм съгласен с Вас. Ако е нарушила нещо да си плаща, против съм тази злоба, която се излива...
    В края на краищата, поради непредпазливост се е заразила, като оздравее да си плати глобата, ако има такава. Обаче мнения стил : "Тая ни разболя" не мога да приема. Още повече, че и расистите се развихриха, поради предполагаемия турски произход.
  • 31
   Вс
   Всезнайко
   23 -1
   19:53, 26 мар 2020
   Сега ще има още, като направят паркинга на летището .....
   • Тр
    Трезво мислещ
    20 -2
    20:18, 26 мар 2020
    Напълно съм съгласен. Несъмнено чутовна глупост.
    Вместо да седят в изолация на пътя, и да им осигуряват грижи разбира се, те сега ще са скупчени на едно място, да се заразяват един друг и в последствие персонала, който ще ги обслужва, а работещите там ще носят заразата в града.
  • 32
   Ех
   ехо
   36 -4
   19:56, 26 мар 2020
   Мъжа и трява да го линчуват ако това е вярно,че е отишъл на работа и не е предопредил никой,че жена му е имала симптоми.
   • Жа
    жас
    16 -5
    20:15, 26 мар 2020
    Кмета на дим гр болните трябва да се лекуват в хасково щото ние не сме подготвени още божеее а нашият кмет какво би казал по този вапрос досега квое правил
   • ..
    .....
    10 -9
    20:18, 26 мар 2020
    Къде да се лекуват бе всезнайко? Хасковската болница е областна болница , Димитровград се намира в област Хасково къде да се лекуват?
   • Не
    Не
    18 -1
    20:23, 26 мар 2020
    Не е виновен човека а неговия началник който е бил наясно с състоянието му и е прикривал всичко това.Всичко е ставало с знанието на началникът им това е самата истина.
  • 33
   До
   До X
   9 -2
   20:11, 26 мар 2020
   Пич успокой се малко,да не те успокоя аз.Ехо е прав има правила,а после е солидарността.
  • 34
   Др
   Дринко
   13 -3
   20:12, 26 мар 2020
   Тия от инфекциозното разбират ли от короната, гола вода са всички начело с шефката. Пък Дончо и Страти вече са се скрили от страх
  • 35
   Сп
   Спрете!
   10 -6
   20:24, 26 мар 2020
   Престанете! Засрамете се, празнодумци!
  • 36
   Ил
   Илияна
   12 -5
   20:36, 26 мар 2020
   Още преди пет години папата каза,войната започна. Бойко и той след него каза,войната започна,само един господ може да ни спаси. Цитирам по памет,разбира се. А ний сега се вайкаме и се чудим,какво аджеба става. Става това,че дойде време дългогодишните крадци на национални богатства по целия свят трябва да върнат всичко откраднато,там където му е мястото,а пък те се дърпат,кръв ще връщат,но пари не. От там идва цялото напрежение в световен план.
  • 37
   То
   Тодор
   18 -7
   20:38, 26 мар 2020
   Отбелязвам: „вирусната война“ ще приключи не когато медицинската статистика покаже значително намаляване на броя на заразените и мъртвите от коронавируса, а когато запасите и други пазари изпадат. В този момент собствениците на парите ще изкупуват безполезни активи в залата и ще влязат в ново ниво на контрол над световната икономика. Решението за прекратяване на „вирусната война“ ще бъде взето не от епидемиолозите, а от стопаните на парите.
   • ..
    ..
    8 -13
    21:05, 26 мар 2020
    Много филми си гледал Тодоре. Влез в час Виж коментара
   • :)
    :)))
    4 -9
    21:31, 26 мар 2020
    Тодоре, струваш ми се интелигентно момче. Моля те,... Виж коментара
  • 38
   Бъ
   БЪЛГАРСКА ПРОСТИТИЯ
   28 -7
   20:41, 26 мар 2020
   Готови сме да доубием, ранения и падналия, за да си избием комплекса и страха си . Вируса е факт и всеки може да е пострадал, съвсем случайно в магазина, аптека , по улицата. Изолацията води до агресия, овладейте се. Дано жената се оправи бързо. Не ритайте падналия и тия чиновници веднага стягат пресконференция. Молете се за вашето здраве и на другите.
   • Уи
    уи
    5 -1
    11:46, 27 мар 2020
    Но ако не си забелязал ние не се разболяваме в магазина аптеката и прочие а както се вижда до сега се разболяваме при контакт с пришълците върнали се в милата си родина
  • 39
   Ня
   Някой
   26 -9
   20:41, 26 мар 2020
   През всичките години, от които свят светува, из въздуха се носят най-различни вируси, бактерии зарази. Бог ни е конструирал с организъм, който да може да се справя с тях. Умираха много хора, но медицината се разви и започна да спасява, но и да уврежда.
   Досега живяхме в тази обстановка и нищо драматично не се беше случило.
   С мероприятията, активно мероприятие, ни увредиха съзнанието. Гадното е, че след отминаване на психозата с „коронката“, още много години ще ходим по улиците и ще се оглеждаме да не срещнем някой „чумав“, ще се гледаме с подозрение, дали, аджеба, някой не носи някой нов и неразпознат вирус-убиец, който ще ни натресе !
   Горе главите ! Атакувани сме от един най-обикновен грип, малко модифициран, точно колкото предишните и по-малко смъртоносен от тях !
   Целта е икономическа ! Четете протоколите !
   • Тг
    Тгт
    6 -2
    20:51, 26 мар 2020
    Браво бе! Обясни по-детайлно.
  • 40
   См
   Смърт
   23 -6
   20:45, 26 мар 2020
   Убихте ме от смях! Ако беше втората световна война, всички евреи щяха да са застреляни, пребити, и хвърлени на кучетата. Кажете още, какво искате да направите още на жената. Предлагам всички дружно утре пред инфекциозно, всеки с няколко камъка и да я убием. После да намерим мъжа й и да убием и него. Накрая да се поогледаме, кой къде се е разхождал, с кой парк или в коя градинка през последните седмици и да пруключим и с тях. Аааа, ама те не останали хора!
   • Хи
    Хихикащ
    8 -7
    21:37, 26 мар 2020
    Предлагам да убием и младите родители, които са нарушили забраната за парковете, защото малките им деца са плакали и мрънкали за разходка. Бъдещите сираци ще ги оставим живи, все пак не сме зверове.:)
    После да обуем по едни ботуши и военни униформи да сложим, и да ходим да помаршируваме на плаца.
    :)))
   • ;)
    ;)
    3 -3
    22:26, 26 мар 2020
    Не може да ни се отрече, изпълнителни сме.
   • До
    до хихикащ
    3 -3
    11:50, 27 мар 2020
    То утре детето ти може да реве и да ти го бутне отзад дай тогава и това да направи щом като се разхленчи и си намираш причина да излезнеш а нямаш контрол над собственото си дете
  • 41
   ..
   ...
   16 -4
   21:14, 26 мар 2020
   Какъв е тоя звук бе смешници, все едно слушам репортаж от Балканската война...
  • 42
   Пи
   Пимко
   28 -2
   21:28, 26 мар 2020
   А защо никой не казва, че мъжа на заразената, днес преди карантината, беше на работа в голямо местно предприятие... 🤫Отново избирателно се съобщава всичко! Имайте воля и съвест поне в тези трудни моменти! Съобщавайте цялата истина...
   • Ня
    Някой
    20 -1
    22:10, 26 мар 2020
    Мъжът е работил в Пима от негови колеги разбрах !!!! А там не са малко хора !!!
   • Гр
    гражданче
    9 -5
    23:49, 26 мар 2020
    Те са голяма фирма ,има и за фира
  • 43
   Ха
   хаха
   7 -4
   21:31, 26 мар 2020
   Как е преминал/а през КПП? Та чак са се видяли с познати които дошли от Англия?
   • Ми
    мисли
    12 -1
    21:39, 26 мар 2020
    Преди 10 дни имаше ли КПП-та? Преди 10 дни и границата с Турция беше отворена.
  • 44
   От
   От всички
   21 -3
   21:44, 26 мар 2020
   коментари изводът е един - премахнете двойното гражданство!И кой от къде е да си стои там!
  • 45
   Да
   Да ви еб. И лекарите
   18 -4
   22:14, 26 мар 2020
   Кви са тия лекари дето са ги допуснали до жена му и после тоя убавец да се върне на работа при многобройните си колеги в .ИМА!!! Да запали целия град (!!
   • Ко
    ковид
    5 -10
    08:20, 27 мар 2020
    И защо да не го пуснат при жена му, бе умник? До п... Виж коментара
  • 46
   !?
   !?!?
   32 -3
   22:45, 26 мар 2020
   Първо не е спазена карантината от техните близки, които са дошли от чужбина и така се е заразила жената. Второ след като има грипоподобна симптоматика тя и мъжа й отиват на лекар миналата седмица и лекарите им казват, че е грип и им изписват антибиотик. Не ги изследват за коронавирус и си ги пращат вкъщи. Мъжът й тази седмица излекуван, се връща на работа в голяма фирма с много работници. Снощи я кара в бърза помощ и днес пак си отива на работа и накрая днес излиза положителния тест на жена му. В цялата ситуация и мъжът и жената имат вина, но и лекарите, които не взимат мерки и си ги пращат вкъщи също имат вина. Сега нека и лекарите да си поемат отговорността от безхаберното си отношение към тези хора, а може и други да са прегледани и изпратени вкъщи да се лекуват, а не да се изследват за коронавирус.
  • 47
   Ба
   Бай Пешо
   27 -4
   22:46, 26 мар 2020
   Тия трите са толкова прости и некадърни че незнам как се оправят до вкъщи камо ли не нещо друго да направят. А сетих се те си имат личен шофьор и така се оправят до вкъщи иначе незнам......!!!!!!!
  • 48
   Бо
   Бой
   12 -1
   23:17, 26 мар 2020
   а тая къде е работила
  • 49
   Ши
   Ши почвам да хапя
   6 -2
   23:27, 26 мар 2020
   Бастун котка
  • 50
   Вв
   Вв
   4 -8
   23:34, 26 мар 2020
   Споко, от вируса няма да избягате, но поне се дръж... Виж коментара
  • 51
   Ех
   Ехо
   34 -7
   00:53, 27 мар 2020
   Михайлов в България има достатъчно работа,аз не знам къде ви излиза сметката в Англия за 9-10 паунда на час.Все едно да бачкаш в България за 800 лв на месец.Там живеете като в катуни,по 8-10 човека в тристайни апартаменти.Ама разправят аз живея в Лондон,Париж,Мюнхен и т.н.Пълен майтап сте всички имигранти,стойте си там и чистете къщите на кухите англичани
   • Тг
    Тгт
    13 -1
    10:11, 27 мар 2020
    Ей тва е истинста! А сега бягат към българия и плачат Дайте ми козунак и кисело мляко!
  • 52
   Hs
   Hs
   15 -2
   09:12, 27 мар 2020
   Хайде,целият ПИМ е пуснат ,утре ще им правят тестове .
  • 53
   Ха
   Хахсхйксй
   15 -2
   09:37, 27 мар 2020
   Изобщо не се е виждала с хора от Англия! Съпругът и е отишли да вземе брат си от летището,който живее в Германия. А въпросният съпруг работи във фирма ПИМ! И вчера е бил на работа с температура.
  • 54
   12
   123
   11 -1
   09:50, 27 мар 2020
   Ама че кризисен щаб имаме! Те не са наясно изобщо за какво са там! Не се чува какво говорят.
  • 55
   Ха
   хасковлийка
   2 -9
   09:52, 27 мар 2020
   хасковлий спрете се със злобата.Овълчихте се Виж коментара
  • 56
   Хх
   Ххх
   11 -1
   10:13, 27 мар 2020
   Проблема е в малцинствата!
  • 57
   Ха
   Хасковлия
   8 -3
   10:54, 27 мар 2020
   Коя махла е тази тъпата гадна миризлива жена хем зае че има пандемия ще ми се среща със гурбетчии нештасницата мръсница Долна сега заради не я на тръни ще бъдем
  • 58
   Пу
   Пурко
   5 -1
   11:18, 27 мар 2020
   май от квартал с име на ядка
  • 59
   Чи
   чич Ванчо Българина
   5 -5
   11:18, 27 мар 2020
   Асковлия, па много си антинещастник/антинештастник/.. Ти на какво миришеш, бре? На чорапи, или на Шанел,/6анел/ ..
   Жената се видяла със здрави хора, нито е подозирала, нито е искала да ѝ се случи лошо..

   И да ПИМ е отговорна фирма, дезинфектираха 4 пъти, раздадоха предпазни маски..ама дезовирусни.. освободиха в отпуск ,работници от рискови групи...
   Абе,амсалак, хората по света винаги правят планове за по-добро.. Никой не върщи нещо, че да му е гадно.. Освен такиви, као теб.. дето са ненормални...
   • Аз
    Аз
    9 -1
    12:22, 27 мар 2020
    Кой знае дали са били здрави??? Хората 10000 пъти обясниха, че симптомите се проявяват по-късно!!!
    И преди го казах: защо тази жена е контактувала с хора, пристигнали от рискова държава? Що за безотговорност?Все едно щеше да се сгромоляса светът й, ако не беше пила кафе с тях.
   • Не
    Неда
    5 -1
    13:16, 27 мар 2020
    Дали всички са в отпуска? Замазване на очите е това.
  • 60
   Пу
   Пурко
   7 -1
   11:26, 27 мар 2020
   Чич Ванчо, ами да обобщим - връщат се гурбетчии от Англия, момичето не спазва карантината, отива да пиела кафе със сестра си - бременна при това, заразява я, тя заразява мъжа си, той отива с температура на работа и вероятно накачва още хора. Ама има някой за сгадане, дето не е спазвал карантината, ама де да я търсят, вече е при аркадашите на юг. Дано отговорните началници на пострадалата фирма, направи тестове на всичките си работници, за да се знае кой накачен кой не
  • 61
   Ха
   Хасковлия
   5 -1
   11:29, 27 мар 2020
   Ванчо ти сигурно я познаваш тази жена и съпругът дай малко инфо и на нас кажи поне в коя махла живеят да се пазим
  • 62
   Чи
   чич Ванчо Българина
   1 -2
   11:57, 27 мар 2020
   Не я познавам.. Не знам на кво мирише.. Ти каза, че мирише.. познаваш я , демек..
   Аз те питах на какво миришеш ти.. Кажи, де!
  • 63
   !!
   !!!
   7 -1
   12:38, 27 мар 2020
   Вече е заразена и не можем да го променим, но безхаберието на нашите лекари и държава продължава. Днес няма да изследват мъжа на заразената, защото няма тестове. А къде отидоха парите от дарения и отделените от бюджета на държавата. Мъжа ще си стой вкъщи 14 дена без да му направят тест, а иначе по брифингите сме много активни правим тестове взимаме адекватни мерки или по точно прибираме пари и не правим нищо.!
   • Аз
    Аз
    7 -1
    12:51, 27 мар 2020
    Безмислено е да се надяваме, че не е заразен. Дано да бъде стриктно наблюдаван дали си стои вкъщи или щъка навън. То и да го глобят за неспазване на карантината, няма полза като пръска вируса. От друга страна приходите от санкциите биха могли да се ползват за закупуване на тестове и т.н. стига вече само с тия предписания и предупреждения.
  • 64
   От
   От Хисаря
   4 -1
   14:12, 27 мар 2020
   Мъжа и жената са от кв.Хисаря мъжа работи в таксиметрова фирма и буквално лъжат,че се виждали с познати които са се върнали от Англия и са заминали за Турция.Хората които се върнаха от Чужбина все още са в града и не са под карантина.И все още контактуват с хората...
   • ЕН
    Е не
    3 -1
    15:06, 27 мар 2020
    Кажи кои са тези хора да ги знаем. Нямаме нужда от недомлъвки. Подаде ли сигнал вече поне?
   • 11
    111
    3 -1
    15:21, 27 мар 2020
    Ти може за знаеш за друг случай. За въпросната жена и мъж нито живеят в Хисаря, нито мъжа работи в таксиметрова фирма.
  • 65
   Ил
   Илиан
   6 -1
   14:58, 27 мар 2020
   Идват си от англия пълни със зарази,защо не си седят там
  • 66
   Ку
   Ку-ку
   3 -1
   18:28, 27 мар 2020
   Живеят в жк. Орфей 42 или 43 беше.
   Мъжът е работил в "ПИМ"
   Хайде честито ;)
   • Тъ
    Тъмно
    2 -1
    19:46, 27 мар 2020
    Мъжът дали е изследван?
   • Ко
    Кои са?
    2 -1
    21:04, 27 мар 2020
    Моля ви напишете имената
   • Пу
    Пурко
    1 -1
    21:43, 27 мар 2020
    Ела до портала да ти кажем имената
  • 67
   Ко
   Конкурентите
   3 -1
   21:20, 27 мар 2020
   Родина и Донидо, освен, че също раздават маски и спирт, правят и входящ медицински контрол на температурата. Д. Н. освен да сътвори една неадекватна със закона за мерките при извънредно положение заповед, от 13 петък, друго не направи. За какво са 10 парцала за маски при условие, че със сигурност има доста накачени от допуснатия в 9-ти цех вирусоносител. Ама иначе много се кефеше, че ще има право да гони в неплатена отпуска. Ама НС му подрязаха крилцата. Да вземе да си отмени тъпата заповед, щото май ще бъде разгласена в публичнто пространство
  • 68
   За
   защо ли не се изненадвам?
   2 -1
   17:34, 28 мар 2020
   От всичко прочетено тук се питам, защо съответните институции проявяват пълно безхаберие към здравето на гражданите. Ами не мога да намеря правилния отговор. Това не са никакви мерки за ограничаване на пораженията.
  • 69
   A
   A
   1 0
   12:49, 30 мар 2020
   Кажете как е жената и направиха ли тест на мъжа?

  Хороскоп за 30.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  30 ное 2020
  Последни новини