Снегът и вятърът затвориха пътища

Ограничава се движението на МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета през прохода Превала поради снеговалеж и снегопочистване, съобщава АПИ. 

Временно се ограничава движението на МПС над 12 т по път I-2 Русе - Шумен в двете посоки на територията на областите Русе, Разград и Шумен поради снегонавявания, силен снеговалеж и снегопочистване.

Временно се ограничава  движението  на МПС  над 12 т  по пътища: I-5 Русе - Бяла, II-52 Пиргово - Мечка, III-501 Русе - Бяла  на територията на област Русе поради нулева видимост и силен вятър.

Временно се ограничава движението по път II-52 Свищов - Никопол в участъка Въбел - Лозица в двете посоки поради снегопочистване. 

Временно движението на всички превозни средства е ограничено  по  път  III-5402 Ценово - Обретеник поради снегонавявания, намалена видимост и силен вятър.

Възстановено е движението по АМ "Струма" в участъка София - Перник. То бе ограничено заради снегопочистването до късно в понеделник.

Възстановено е и движението при 62-ри км на АМ „Хемус“ в посока Варна. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието  на тел. 0700 130 20 в АПИ.

От агенцията призовават граждани и фирми да подават заявления за предоставяне на административни услуги от АПИ ба електронен адрес delovodstvo@api.bg. Предвид препоръките на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса за избягване струпването на повече хора на едно място агенцията апелира гражданите да се въздържат от лично посещение в офисите на институцията в цялата страна, освен в случаи на неотложност

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини