Полицията с допълнителни мерки за облекчаване на преминаването през КПП

Изображение 1 от 2

    Във връзка с облекчаването на интензивния поток от преминаващи през контролно пропускателните пунктове ОД на МВР в Пловдив уведомява, че отваря по още една лента за движение – при излизане от и при влизане в града. По този начин във всяка от посоките, вход и изход, едновременно по два екипа ще проверяват пътуващите автомобили. Мярката цели да бъде извършвана по-бърза проверка от полицейските служители, като по този начин не се допуска създаването на опашки от чакащи.

    Наблюденията показват, че преобладаваща част от пътуващите са се снабдили с декларация образец на МВР, която е улеснение за по-бързото преминаване, тъй като в нея са посочени постоянен, настоящ и адрес по месторабота и не се изискват допълнителни документи за удостоверяването им.

    Признава се и служебна бележка, издадена от работодателя. Справката от вчера показва, че на минута преминават между 15 и 17 автомобила. На един от натоварените пунктове – този на Карловско шосе, в рамките на изминалите 4 часа са върнати само 4 автомобила, шофьорите на които са се опитали да напуснат града без основателна причина.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини