Силният вятър изкорени дървета в Хасково

    Силният вятър в Хасково изкорени дървета днес следобед. Около 17:30 часа бе повалена акация на улица "Добруджа", раснала на тротоара край ПГТ "Александър Паскалев".

    Дървото се е стоварило напречно на пътното платно и блокира движението на автомобили. Пострадали хора при инцидента няма. Районът беше отцепен временно от полицаи. На място беше зам.-кметът Танер Емин. Той обясни, че падналото дърво е било маркирано за премахване, но вятърът го е съборил преждевременно.

    На място пристигнаха и пожарникари, които нарязаха дървото и движението на автомобили бе възстановено.

    По същото време друго дърво падна на булевард "България" край Градската градина. То също блокира движението на коли. В този случай граждани проявиха самоинициатива и разчистиха пътното платно.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Дъ
      Дървосекача
      22 -3
      19:31, 26 фев 2020
      Тъкмо да пръднат и взели, че се нас.али!
      И туй дърво маркирано значи ... като оняденшното, дето щеше да пречука паркингджиите над реката. Тез дърва са се уплашили, гаранция!
      Бре да е@а и замкметовете им, всички галиба от един кор са правени - лъжат, та е късат. Не дай си Боже, самия великан, баш кметя да си отвори устата ...
      • Ив
        иван
        9 -1
        19:55, 26 фев 2020
        Беше много опасно имаше деца които минават от там просто късмет!
    • 2
      Ру
      Рустър
      14 -5
      20:38, 26 фев 2020
      днес до автогарата са отрязали 3 петдесет годишни дървета, явно това е новата еко-политика на обратното на острото, затова най-добре е да се реже наред, за какво ни са дървета? а така ще има за ман.гасарите-безплатни дърва за избирателите, режете смело наред, едно дърво да не оставите, тъкмо няма да метат и листа
      • Ма
        Малумен Бай Ганьо
        1 -1
        09:10, 27 фев 2020
        Малуомен Бай Ганьо, ако падне дърво да убие някой или да потроши нещо сигурно ти първи ще квичиш по форумите, сега пак квичиш само че що режели дърветата .
        Само малоумен ген нацвъкан из България ...
    Последни новини