Деветнадесет годишна девойка загина при Загорско тази сутрин, колата и падна в реката

Деветнадесет годишна девойка загина рано тази сутрин на главния път за Маказа при село Загорско. Колата й "Ситроен" с кърджалийска регистрация е излетяла от пътя и е паднала в реката. Сигналът за произшествието е подаден в 8,00 часа. Това съобщиха за Кърджали бг вести от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали. На място е директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков и началника на Районното полицейско управление в Момчилград.Там  е и патрул на органите на реда.Трафикът не е нарушен,тъй като колата е извън шосето. Разследващи полицаи изясняват обстоятелствата около трагедията.
 За Кърджали бг вести директорът на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали д-р Атанас Митков допълни,че на мястото на катастрофата своевременно се е озовал екип от спешни медици.Те обаче само са констатирали смъртта.
Това е четвъртият смъртен случай при катастрофа в областта от началото на годината. Ще припомним,че при Загорско при катастрофа, в която участва лидерът на ПП ДОСТ Лютви Местан загина шестмесечно бебе.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини