Разкопаване за газификацията затрудни движението край реката, бликна и вода

    Разкопаването за газификацията затрудни движението на автомобили по натоварения булевард "България" в Хасково днес следобед. Служители на "Ситигаз" бяха разкопали част от паветата по стръмната част от улица "Кавала", която беше затворена за движение. Беше изровена дупка и на кръстовището към улица "Оборище", която бе труднопроходима. Разкопаване имаше и на тротоара край булевард "България", до пешеходния мост след Зеленчуковия пазар. Заради дейностите, част от едното платно беше затворено за движение на автомобили.

    В района беше бликнала вода, а на място бяха служители на ВиК-Хасково. Първоначално те предположили, че се е спукала водопроводна тръбата, но се оказало, че блика подпочвена вода, която източваха с помпа.

    От газифициращата фирма обясниха, че ремонтните дейности там трябва да приключат днес.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Га
      Газът
      16 -1
      14:59, 22 окт 2019
      За какво тормозят гражданите и селяните като копаят и без това "хубавите"ни улици.От 3години съм подал молба за присъединяване ама ядец.Тръбата им минава на 40м от мен.Копаят,пускат тръби ,но газ НЕ.Тука има нещо гнило...Ще чакаме турската тръба.
      • Ди
        Димитрова
        7 -1
        17:32, 22 окт 2019
        Моята молба е от 2011 г
    • 2
      Ив
      Иван Георгиев
      11 -3
      21:31, 22 окт 2019
      Нали имахме един много оправен кмет от с.Узунджово, обещаваше че ще прекара газ ама се самопрекара като разруши затвора, сега пак се кандидатира, но не като кмет, а съветник, а защо не стана съветник когато загуби от Беливанов? Иска да работи ама не за града а за себе си, дотогава докато не изгони и последния ******* от града!
    • 3
      Во
      Вода
      3 0
      09:21, 23 окт 2019
      Тя водата блика по улиците, Те кладенци за милиони копаят!
    Последни новини