Гамен наби в Крумовград шофьор на училищен автобус заради забележка

Бързо производство по чл.131, ал.1, т.12 за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди на 64-годишен водач на училищен автобус е образувано в РУ-Крумовград. Инцидентът станал вчера около 15 часа в село Пелин. Шофьорът получил удари от 17-годишен, на когото преди това направил забележка. Непълнолетният е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Група „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Пътен инцидент с 39-годишна станал вчера около 14,30 часа на пешеходна пътека на кръстовището между бул.“България“ и ул.“Металург“ в Кърджали. 63-годишен водач Фолксваген“ отнел предимството на пешеходката. Жената е без наранявания и след преглед в Спешното приемно отделение била освободена. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

 Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запалени сухи треви в района на гарата в града вчера по обяд. Няма насени щети.

Спасители от кърджалийската служба влезли през терасата на жилище в кв.“Възрожденци“, за да изключат работещ газов котлон. Акцията се провела след подаден сигнал вчера около 9 часа. Друг екип на същата служба спрял теч на газ от автомобил в кв.“Възрожденци“ около 23 часа снощи. Трима пожарникари почистили пътното платно на кръстовището между ул.“Булаир“ и бул.“Беломорски“ в областния град снощи около 23,30 часа след пътно произшествие.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини