Шестима задържани за наркотици в Хасковско

Шестима души са задържани с наркотици в Хасковско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Четирима жители на кърджалийското село Стремци са арестувани за съхранение на наркотик. Вчера в 4 часа, автопатрул от Районното управление в Хасково е спрял за проверка на булевард „България“ товарен автомобил Пежо, шофиран от 27-годишен мъж. В колата с него са пътували мъже на 39 г., 42 г. и 40 г., всички познайници на полицията. В дрехите на последния, полицаите открили 2 хартиени сгъвки с бяло кристално вещество с тегло 1 грам – „пико“. В сенника на колата е намерена още една подобна сгъвка със същия наркотик, за които мъжете заявили, че не знаят как се е озовала там. Четиримата са задържани до 24 часа.

Димитровградските криминалисти задържаха младеж с дрога. Снощи в 22:15 часа те проверили в село Добрич момчето на 23 години от първомайското село Градина. В дрехите му са открили свивка с тегло 5,55 грама, реагираща при полеви нарко тест на канабис. Момчето е задържано до 24 часа по образуваното бързо производство.

Тази сутрин, униформените полицаи от управлението в града са стартирали още едно бързо производство срещу 21-годишен. В 3:15 часа на булевард „Благоев“ в Димитровград, момчето забелязало патрулната кола и побягнало. На 50 метра е установено и то заявило, че избягало, защото бил употребил наркотик. Последвала е проверка в жилището му на улица „С. Врачански“, където е намерен метаамфетамин с тегло 0,28 грама.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини