Крадец ограби прикована на легло жена, измъкна и възглавницата под главата й

Крадец ограби неподвижна самотна жена, взел й всички спестявания, телефона и много вещи от дома й във Вълчедръм.

Бандитът измъкнал дори възглавницата на болната жена, съобщи Нова тв. След седмица се върнал отново и този път откраднал всичко, което било пред очите му.

„Не е човешко това! Иди да крадеш от богатите, а не от такива като мен… А и защо ще крадеш? Поискай си, всеки ще ти даде“, казва потърпевшата Златка.

60-годишната жена се събудила, защото чула, че лаят кучетата навън. Изведнъж лампата угасната и Златка усетила как някой издърпва възглавницата изпод главата й. В калъфката жената скрила 800 лева – всичките й спестявания, включително тези за предстояща операция и ново легло. Взели й и телефона.

Преди дни, посред бях ден, Златка отново чула шум в съседната стая. Помислила си, че е жената, която й помага. Но видяла как крадец влиза в дома й. Не го познала. Той отмъкнал миксер, пасатор, посуда. Жената съжалява най-много за задигнатите пари, защото с част от тях искала да плати операция, която давала надежда отново да е на крака.

Жената работила като счетоводител и учител, няма семейство. В момента за нея се грижи личен асистент по няколко часа на ден. През останалото време е сама.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини