Иво Димов: По отношението към възрастните хора може да се съди какво е обществото ни

Изображение 1 от 2

    Кандидатът за кмет на Димитровград,  издигнат от партия ГЕРБ, Иво Димов поздрави членовете от пенсионерските клубове в община Димитровград по повод Международния ден на възрастните хора.

    „Вие сте съградили този град с вашия труд. Благодарение на вас, ние продължаваме да надграждаме и да се развиваме. Сега имате нужда от нашите грижи и  уважение, за да се чувствате пълноценни, въпреки ежедневните трудности. Радвам се,  че посрещате с усмивка предизвикателствата. Аз съм възпитан от моите родители да уважавам възрастните хора. Доказал съм го и в моята работа“, подчерта Иво Димов и съобщи, че специализиран медицински автомобил за отдалечена диагностика ще обходи селата за извършването на профилактични прегледи.

    След старта за изграждането на Център за настаняване на възрастни хора с деменция, предстои да бъде създаден и такъв, в който възрастните хора да се чувстват обгрижени и спокойни, сподели намеренията си Димов. Кандидатът за общински съветник Гергана Кръстева обясни, че близо 230 хиляди лева се отделят за функционирането на пенсионерските клубове и каза „Благодаря  ви, че винаги сте там, където са вашите деца и внуци и ги подкрепяте безрезервно!".

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини