За трета година от НЕА ГЕРМАНИКА раздадоха Cambridge сертификати на своите ученици

Изображение 1 от 4

    Нa 26 септември, в деня на европейските езици, Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА проведе тържествена церемония, на която 17 деца, обучавали се в НЕА ГЕРМАНИКА получиха своите престижни Cambridgе сертификати. На тържеството бяха дошли и техните родителите , които не скриха своето задоволство от успехите на деца си.

    Академничният Директор на НЕА ГЕРМАНИКА, г-жа Светла Желязкова сподели, че тази година в НЕА ГЕРМАНИКА са се подготвяли две деца, които са се явили на изпита КET за А2, а са получили сертификат за следващото по-високо ниво В1, което е огромен успех, както за самите деца, така и за езиковата школа, която ги подготвя. Решаваща заслуга за това имат разбира се преподавателите от НЕА ГЕРМАНИКА, които са ги подготвяли през годината и най-вече учителя който ги е готвил по формата на изпита, г-жа Цветана Димитрова. Г-жа Желязкова допълни, че не трябва да се подценява също така и ролята на преподавателите им по чужд език в държавното училище.

    Специален гост на събитието бешег-жа Антоанета Цекова от оторизирания сертификационен център за провеждане на тези изпити – AVO Cambridge, която представи НЕА ГЕРМАНИКА като подготвителен център за Cambridge изпити за гр. Кърджали.

    В края на церемонията всички си обещаха следващата учебна година  да се видят по същото време и на същото място със сертификати „Кеймбридж“, но за следващо по-високо ниво

    Сертификати на Кеймбридж се издават повече от 100 години и са валидни безсрочно в цял свят пpи кaндидaтcтвaнe както за работа, така и за обучение в пoчти вcички eвpoпeйcки и световни yнивepcитeти.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини