17 °C

Видеозаписите с НЛО са истински, повърдиха американските ВМС

И те въобще не възнамерявали да ги публикуват.

Военноморските сили на САЩ потвърдиха, че трите онлайн видеоклипа, за които се предполага, че показват НЛО, са истински. Службите казват, че видеозаписите, направени от пилотите на ВМС, показват „необясними въздушни явления“, но също така заявява, че клиповете не би трябвало никога да бъдат показвани публично.

Въпросните три видеоклипа са озаглавени "FLIR1", "Gimbal" и "GoFast". Те показват две отделни срещи между ВМС и НЛО.

Единият видеоклип е заснет през 2015 г. край Източното крайбрежие от изтребител, използващ бордови Raytheon AN/ASQ-228 Advanced Targeting Inwarding Inward IR (ATFLIR) Pod. Другият клип, също записан със Super Hornet ATFLIR Pod, е заснет край бреговете на Калифорния през 2004 г. от пилоти, летящи от самолетоносача "Нимиц". Във видеоклиповете екипажите оживено обсъждат какви са предметите и откъде са дошли.

Видеоклиповете бяха пуснати за обществено гледане от The New York Times и To The Stars Academy of Arts & Sciences, изследователска група за НЛО от бившия член на Blink-182 Том ДеЛондж.

Във всеки случай обектите във видеоклиповете са предприели въздушни маневри, които не са възможни с настоящата авиационна технология. При инцидента през 2004 г., според The ​​New York Times, обектите "се появяват внезапно на 80 000 фута (над 24 000 метра) и след това нахлуват към морето, в крайна сметка спират на 20 000 фута (около 6000 метра) и стоят на едно място във въздуха. След това или излизат от обсега на радара, или се изстрелват обратно нагоре. "

Джоузеф Грейдишър, официален говорител на заместник-началника на военноморските операции по информационната война, заяви пред The ​​Black Vault, онлайн хранилище на секретни и класифицирани по друг начин документи, че ВМС "определя обектите, съдържащи се в тези видеоклипове, като неидентифицирани въздушни феномени".

Тази терминология е важна. "Неидентифицирани въздушни феномени" е "основен дескриптор за виждане/наблюдения на неоторизирани/неидентифицирани летателни апарати/предмети, които са били наблюдавани при влизане/работа във въздушното пространство на различни военно-контролирани тренировъчни диапазони", казва Градишър пред Black Vault.

С други думи, Пентагонът казва, че въздушните обекти във видеоклиповете са просто неидентифицирани и засега необясними. Военноморският флот не казва, че обектите са летящи чинии или контролирани по друг начин от извънземни.

В началото на тази година Министерството на отбраната заяви пред The ​​Black Vault, че видеоклиповете са некласифицирани, но никога не са били разрешени за публично показване и че в Пентагона не е било разглеждано тяхното публикуване.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Освободете се от напрежението, загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи. Добри новини.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще успявате. Ще реализирате плановете си дори по-добре от предвиденото. Близък човек ще ви ангажира с проблем, по който едва ли ще можете да сте му полезни. Не позволявайте хорските приказки да променят отношението ви към определена личност, защото тя заслужава повече внимание и уважение.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обзети сте от творчески идеи, които горите от желание да споделите и осъществите. Предлага ви се чудесна възможност за изява. Ще се радвате на вниманието и обичта както на близките си, така и от страна на колеги и на хора, на които ще бъдете представени. Нова сърдечна тръпка ще ви разтърси и само вие знаете колко далеч искате да стигнете.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще отделите повече време на работата си, служебна, делова, лична или обществена. Довеждате до край започната задача и това ви кара да прецизирате детайлите, в очакване на добри резултати. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви, свързан с имоти, дела или други начинания.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Независимо от всичко бъдете усмихнати и сърдечни с другите.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не всичко днес ще се подрежда според очакванията ви. Възможно де възникнат проблеми, чието решаване ще наложи компромиси от ваша страна. За да имате по-малко разочарования, ограничете контактите си до минимум. Бъдете уравновесени и резервирани към непознатите. Не парадирайте с успехите си. Ако го сторите може скоро горчиво да съжалявате.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Привличат ви непознати неща и затова едва ли днес ще се задоволите с обичайните си занимания. Опитвате нещо нестандартно, което ще помните дълго. Едва ли е трудно да ви привлече човек на своя страна, тъй като сте в настроение и лесно се съгласявате с привлекателни идеи. Ако започвате нещо днес, непременно го довършете, защото иначе ще си създадете двойна работа.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Радвате се на един полезен ден. Независимо от заниманията си ще запазите доброто си настроение и ще успеете да го предадете и на околните. Разбирате се чудесно с човек, който отдавна ви привлича и нищо чудно скоро отношенията ви да се задълбочат.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разтоварващи занимания ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение и ще подобрят настроението ви. Заобиколете се с обичани хора, с които чувствата ви са взаимни. Неочаквани новини ще ви зарадват. Решението ви да помогнете на някого е похвално и ви прави чест.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.
05 юни 2020
Последни новини