11 °C

Видеозаписите с НЛО са истински, повърдиха американските ВМС

И те въобще не възнамерявали да ги публикуват.

Военноморските сили на САЩ потвърдиха, че трите онлайн видеоклипа, за които се предполага, че показват НЛО, са истински. Службите казват, че видеозаписите, направени от пилотите на ВМС, показват „необясними въздушни явления“, но също така заявява, че клиповете не би трябвало никога да бъдат показвани публично.

Въпросните три видеоклипа са озаглавени "FLIR1", "Gimbal" и "GoFast". Те показват две отделни срещи между ВМС и НЛО.

Единият видеоклип е заснет през 2015 г. край Източното крайбрежие от изтребител, използващ бордови Raytheon AN/ASQ-228 Advanced Targeting Inwarding Inward IR (ATFLIR) Pod. Другият клип, също записан със Super Hornet ATFLIR Pod, е заснет край бреговете на Калифорния през 2004 г. от пилоти, летящи от самолетоносача "Нимиц". Във видеоклиповете екипажите оживено обсъждат какви са предметите и откъде са дошли.

Видеоклиповете бяха пуснати за обществено гледане от The New York Times и To The Stars Academy of Arts & Sciences, изследователска група за НЛО от бившия член на Blink-182 Том ДеЛондж.

Във всеки случай обектите във видеоклиповете са предприели въздушни маневри, които не са възможни с настоящата авиационна технология. При инцидента през 2004 г., според The ​​New York Times, обектите "се появяват внезапно на 80 000 фута (над 24 000 метра) и след това нахлуват към морето, в крайна сметка спират на 20 000 фута (около 6000 метра) и стоят на едно място във въздуха. След това или излизат от обсега на радара, или се изстрелват обратно нагоре. "

Джоузеф Грейдишър, официален говорител на заместник-началника на военноморските операции по информационната война, заяви пред The ​​Black Vault, онлайн хранилище на секретни и класифицирани по друг начин документи, че ВМС "определя обектите, съдържащи се в тези видеоклипове, като неидентифицирани въздушни феномени".

Тази терминология е важна. "Неидентифицирани въздушни феномени" е "основен дескриптор за виждане/наблюдения на неоторизирани/неидентифицирани летателни апарати/предмети, които са били наблюдавани при влизане/работа във въздушното пространство на различни военно-контролирани тренировъчни диапазони", казва Градишър пред Black Vault.

С други думи, Пентагонът казва, че въздушните обекти във видеоклиповете са просто неидентифицирани и засега необясними. Военноморският флот не казва, че обектите са летящи чинии или контролирани по друг начин от извънземни.

В началото на тази година Министерството на отбраната заяви пред The ​​Black Vault, че видеоклиповете са некласифицирани, но никога не са били разрешени за публично показване и че в Пентагона не е било разглеждано тяхното публикуване.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Няма да ви липсва натоварване, което е натрупано от седмицата, която си отива. Но плануваните за почивните дни забавления ще се получат точно според очакванията ви. Близките ви с желание ще ви помогнат в приготовленията. Носите със себе си заряд на устойчивост и оптимизъм и това дава сигурност на тези около вас.
19 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е непредвидени ангажименти да променят плановете на много от вас. Няма да съжалявате, ще имате допълнителни доходи или изяви, с които да рекламирате себе си и работата си и чрез които да подобрите семейния ви бюджет. Вечерта ще бъдете изкушени от едно предложение и е възможно да направите избор в негова полза.
19 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Изпълнени сте с енергия и доброта. Отдавате се на заниманията си с желание и всяко свършено нещо ви доставя удоволствие. Намерете време за приятни занимания, отнасящи се до цялото ви семейство. Излет в планината със забавни хора ще разнообрази съботния ден. За други се очертава добро представяне на изпити.
19 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще обгърнете с топла прегръдка любимите си хора и най - вече онези, които ви носят добри послания. Това ще подейства като балсам за душата ви и ще се усмихнете на света. Задълженията ви ще станат по-малко скучни, а интересните моменти ще се повишат. Любовта ще очаква да й отдадете заслуженото и ще го направите с желание.
19 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще търсите място, където да се спасите от шума и суетата на ежедневието. Предложения в тази посока няма да липсват, от вас зависи да го изберете и му се насладите. Споделете времето си с хората, с които се чувствате уютно и не натоварващо. Предстоят финансовите възнаграждения.
19 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ако прекарате деня в компанията на приятни и интересни за вас хора ще се почувствате най-добре. Ще успеете да се освободите от напрежението от седмицата, ще релаксирате и заредени с положителни чувства ще планирате идните дни. Очертават се финансови затруднения, които изискват от вас повече концентрация и целенасочени действия.
19 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Суматохата у дома може да не се понрави на мнозина от вас и да ви накара да потърсите по-приятно решение за днешния ден. Доверете се на приятелите си, които ще ви зарадват с привлекателни идеи за деня. В случай, че се възползвате от възможностите, които ви предлагат, ще си осигурите много приятно изкарване.
19 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите ви днес изискват повече внимание от вас и това ще ви натовари допълнително. Вашата всеотдайност е пословична, но ще се наложи да намалите темпото. Взаимно удоволствие ще изпитате, ако отделите повече време за любимия човек. Старайте се да не мислите за нещо отминало, за което излишно се вините.
19 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
От сутринта ще се заемете с реализацията на конкретна задача, още повече, че с нея са ангажирани и други хора. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще се потрудите, за да приключите с ремонта. Екипната работа също ще се толерира и в тази връзка не отхвърляйте предложение за подкрепа.
19 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
19 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Размишлявайки върху последните развития в делата си, ще стигате до решения за бързи действия, различни от рутинната ви работа. Към себе си се отнасяйте с внимание, определете точно какво ви пречи да сте ефективни и мислете за нещата, които трябва да подобрите, за да стане живота ви по-спокоен и приятен.
19 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
С домашните задължения ще бъде запълнен деня на много от вас. Умората ще ви настигне, за това е добре да предвидите и време за отдих. Имате нужда да преосмислите случващото се от последните дни. Анализът ще ви отвори сетивата и ще ви помогне да вземете правилните решения. Любовни очаквания ще се сбъднат.
19 окт 2019
Последни новини