10 °C

Татяна Дончева: Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление

Движение 21 ще подкрепи Мая Манолова, няма да издига свой кандидат за кмет на София, но ще има листа за общински съветници. 

Това заяви лидерът на Д-21 Татяна Дончева при внасянето на документите на партията за регистрация в ЦИК. 

С финансирането на партиите - така, както решиха лицето Слави Трифонов и лицето Бойко Борисов, на практика убиха малките партии. Възможността за нормално държавно финансиране на малки партии, което е в стотици пъти пъти по-малко от финансирането на големите партии, но даваше възможност да бъдат покрити основни разходи - за наемане на зали, за общуване с хора, за издаване на рекламни материали, сега не е налице, така че Движение 21 е ограничило участието си до места, където смятаме, че имаме повече шансове. На доста места ще участваме в коалиции, заяви Дончева.

Тези избори са със голям залог, в тях няма нищо местно. Говоренето за кучета, котки и градинки е неуместно. Цялото управление е обрасло в тежки схеми. Йорданка Фандъкова е много симпатична, но трябва да знае, че участието в схеми те прави съучастник. Тя не може да каже, че няма нищо общо с много лица, които мишкуват в общината. Можем да кажем, че Фандъкова е изпълнителен директор на софийската фирма на Бойко Борисов, обяви Дончева. 

София е разковничето за тръгването на България по друг път. Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление, тежките последици от което ще изкупваме години наред, заяви още Дончева. 

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Or
    oracle
    7 -1
    13:14, 10 сеп 2019
    Шайката ще падне в началото на пролетта следващата година.
  • 2
    Дъ
    Дърта снекърва
    3 -8
    13:27, 10 сеп 2019
    От дърта мома акъли и съвети са най-ценни! Виж коментара
  • 3
    !!
    !!!
    2 -1
    00:41, 11 сеп 2019
    Тая цоцолана се беше скрила, но пак изпълзя,че и акъли взе да дава! Замириса и на кокълче и бърза, забравила, че отдавна не е фактор в политиката.
  • 4
    На
    наблюдадетл
    0 0
    08:01, 11 сеп 2019
    и тази ми стана отвратителна но й е простено -годинките и вечната глуха линия.но има контингент и цоцка от хазната за участие и това и стига и много. палавраджийка.
Последни новини