19-годишен от Първомай спипан с марихуана

Служитли на на реда в Първомай са намерили две топчета марихуана в жилището на 19-годишен първомаец. Пликче и цигара с подобно съдържание иззели и от 21-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ и негов 27-годишен спътник.  С полицейски заповеди извършителите са задържани за едно денонощие.

Петима са общо задържани при специализирана операция за пресичане на незаконното разпространение и притежание на наркотици на територията на областната дирекция на МВР в сряда. В Пловдив полицаи от Четвърто РУ установили, че 25-годишен носи в себе си пакетче с хероин, а колегите им от Трето РУ открили общо 22 грама марихуана и електронна везна при обиск на 27-годишен криминално проявен и последвало претърсване на адреса му.

Образувани са четири бързи и едно досъдебно производство по информация на ОДМВР – Пловдив.

Paevomi NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ар
    Архимед
    9 0
    17:20, 24 авг 2019
    Контингент за трудови лагери да им стигне акъла. Не за затвор! Тъкмо няма да са в тежест на държавата. Хем ще строят за благоро на НРБ хем ще се самоизхранват.
    • Съ
      Съгласен
      6 0
      17:41, 24 авг 2019
      Не е демократично и в унисон с европейското законодателство за съжаление.Но за сметка на това вероятно ще получат много строги присъди.Минимум глоба, ако не и нещо по-тежко като пробация например.Скапана държава,некадърни политици!
Последни новини