Иван Коконов: Очаквах дори по-силен старт от Арда

Крилото на Арда Кърджали Иван Коконов прие с усмивка своята награда за Играч на мача при 3:1 навън срещу Витоша Бистрица в 4-ия кръг на първенството и заяви, че не е изненадан от факта, че до този момент новакът в елита не познава вкуса на поражението. 27-годишният играч заяви, че е очаквал дори по-сериозен точков актив от своя тим.

„Благодаря първо за наградата. Днес Витоша ни даде голям отпор, играха доста агресивно срещу нас. А ние първото полувреме не подходихме по най-добрия начин. След почивката вдигнахме малко оборотите и победихме”, коментира Коконов, който реализира втория гол за кърджалии, разписвайки се от дузпа.

„Старши треньорът ни каза на почивката какво трябва да подобрим – агресията, да излезем малко по-напред и да атакуваме повече по фланговете. Опитахме да го направим, имаше някакъв резултат, но може и още по-добре.”

„По-добре се чувствам, но не може още да се каже, че съм в оптимална форма. Надявам се така с мачовете и времето да я постигна.”

„Очаквах такъв силен старт, бях го казал и на момчетата преди началото. Казах им, че очаквам минимум 10 точки. Е, не успяхме, 8 са сега, но ще надграждаме и дано печелим по повече точки.”

„Да, ще бъдем домакини срещу Локомотив Пловдив на техния стадион, но в баражите и мача срещу Берое показахме, че там може да играем добре. Надявам се сега срещу Локомотив, които мисля, че ще имат много публика, дано да продължим по същия начин и да победим”, завърши Коконов.

gong.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини