Видео: Интервюто, в което Кубрат Пулев си позволи само въздушна целувка

Кубрат Пулев отново има зелена светлина да участва в мачове, след като Спортната комисия в Калифорния вдигна забраната след случая с целувката по устата на репортера Дженифър Равало. Само дни след изслушването българският боксьор в тежка категория се изправи пред първото си изпитание при интервю край ринга с друга американска журналистка - Хелън Йее.

Първата му част премина в шеговит тон, като Пулев говори за проблемите си от последните месеци, а след това насочи вниманието към за стремежа си към световната титла. Още в началото на интервюто се появи трети участник, който уточни, че това е интервю без целувки.

Пулев отново каза, че е целунал Равало, воден от вълнението си след победата срещу Богдан Дину. "Това беше шега, която вероятно другите не разбраха. Затова няма да го правя повече. Ако някой иска да ме целуне, може да го направи, но аз няма да целувам никого. Научих, че първо трябва да питам".

На въпроса как се е почувал, след като е станал по-известен в САЩ, Пулев отговори: "Нормално".

"Готов съм да се бия. Всеки ден сме в залата и тренирам - не много здраво, но тренирам добре. Мисля, че сега е моментът, в който мога да се бия, може би направо с Анди Руис, защото съм претендент (на IBF)", заяви българинът и добави, че е бил изненадан от победата на Руис срещу Антъни Джошуа.

"Готов съм да се бия и искам да се бия за този пояс. Година и половина чакам и се подготвям, а когато съм много добре подготвен, никой не може да ме победи. Ще бъда световен шампион", добави Пулев.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини