13 °C

Гери и Мартин са "По-по-най..." в Дебър

Изображение 1 от 3

  Гергана Колева и Мартин Давчев са победителите в 12-тото издание на „Кой е по-по-най на Великден в Дебър“. Мис Гери впечатли публиката и журито със сценичното си поведение, свободата в общуването и чаровната си усмивка. Мистър Мартин Давчев вече е избрал  професията на архитекта и макар още да не е ученик демонстрира, че може да брои „дори повече от 10“. Всички участници показаха готовност да посрещнат Великден. Повечето от тях бяха избрали стихчета и песни, посветени на празника. Много атрактивна беше гостуващата Дея, която пя немска великденска песен и показа как се прави шпагат, защото мечтае да стане акробат. Освен да пеят и да рецитират, малчуганите впечатлиха с танцувални умения и с удоволствие се включиха в забавните игри, които им организира клоунът Коко.

  Детското шоу се проведе за 12 път и отново бе под патронажа на д-р Мария Павлова. На всички деца тя връчи награди и лакомства, осигурени от нея, ОфисиТЕ и Николай Митков.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Дд
   ддд
   2 -1
   14:23, 25 апр 2019
   Някой друг забелязал ли е , че сухите пасти, които подариха след така нареченото СЪСТЕЗАНИЕ ;) са с изтекъл срок на годност???
   • Из
    Изтекъл срок
    1 0
    18:42, 25 апр 2019
    Сухи пасти с изтекъл срок подарени от хора с изтекъл срок!
  • 2
   Жу
   ЖурЕту
   0 0
   20:42, 27 апр 2019
   Радост за некадърните и разочарование за кадърните.
  • 3
   Жу
   ЖурЕту
   0 0
   20:43, 27 апр 2019
   Радост за некадърните и разочарование за кадърните.
  • 4
   Па
   Пап
   0 0
   20:47, 27 апр 2019
   Кметско журЕ.

  Хороскоп за 20.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
  20 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
  20 ное 2019
  Последни новини