Бареков се отказа да става учител, регистрира партията си за евроизборите

Председателят на „Презареди България“ Николай Бареков внесе документи за регистрация на партията в ЦИК за предстоящите евроизбори. 

През февруари евродепутатът обяви, че "политиката е за лъжци и олигофрени" и затова смята да стане учител по български език и литература. 

"За мен - три месеца до края на каторгата. От есента най-после ще сбъдна мечтата си да се завърна в училище като редови учител по литература и български език. Още следващата седмица ще подам молбата си за работа в МОН в очакване на разпределението ми", заяви тогава той. 

Сега обаче явно е променил решението си. 

"По всичко личи, че битката за подобряване на живота и доходите на българските работници чрез Пакета Мобилност ще се довърши в следващия Европарламент. Както знаете, аз съм единственият български евродепутат, който скочи срещу олигархията и подкрепи хората на наемния труд. Тези от ГЕРБ, ДПС, ДСБ, ВМРО и БСП защитават олигархията и мафията и прецакват милиони български работници. 3 милиона българи избягаха в чужбина на Запад, за да получат по-достоен живот. Ако не получаваме европейски доходи и европейски условия на труд в България, никога няма да ги върнем и ще се превърнем в анадолска провинция. Това е основната причина да не се отказвам от мръсотията, наречена “политика”, и да участвам с моята партия Презареди България в предстоящите избори. Въпреки наложената ми тотална цензура от мафията в медиите! Днес внасям документите за регистрация в ЦИК!", обяви той на страницата си във Фейсбук. 

Той посочва още, че регистрира партията си в ЦИК, "за да довърша битката за правата на българските работници в следващия ЕП".

"Оставам в битката срещу мафията и нейните маши - евродепутатите от ГЕРБ, ДПС (ВМРО), ДСБ, БСП. Тези партии са част от олигархията в България", допълва той. 

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ми
    Мина
    0 0
    16:14, 10 апр 2019
    И по неговите думи, той какъв е сега - лъжец или олигофрен? Впрочем какво остана от неговата партия - той и жена му , щото децата му са дребни.
Последни новини