Нощта на театрите се спуска над България за два дни (и повече)

В Нощта на театрите на 17 ноември по традиция (вече) за шеста поредна година ще се включат 17 града в България. Програмата е вече обявена на сайта на събитието. Много от събитията са със свободен вход, а освен пиеси, има и други форми, като например Среща с Операта в Цирка. Локациите също са различни - от барове до Софийската опера и балет, която има премиера на 17 ноември.

В кината в няколко мола ще се прожектира NT Live: Макбет - хитовата продукция на Британския национален театър "Макбет", заснета по време на представление на живо, със съдействието на.British Council България

Технологиите не са подминати - Live CAM в Нощта на Фондация "Арт проджектс"  ще се предава във Facebook.

Нощта на театрите, както можете да се убедите от програмата,. ще продължи с представления и други събития нонстоп повече от денонощие, и на 18 ноември. Идеята е колкото може повече хора да бъдат докоснати от силата, мъдростта и страстта на това изкуство. И колкото може повече артисти на театралната сцена да получат своите заслужено овации.

На 17 и 18 има предвидени и разходки в Народния театър, беседи, и други видове срещи "очи в очи", вижте в програмата. Тя всъщност включва събития още на 12 ноември.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини