30 °C

Кийра Найтли забрани на детето си „Пепеляшка“

Пепеляшка“ и „Малката русалка“ са две от най-любимите приказки на малките момиченца по цял свят от векове насам. Поколения деца са израснали с тях, но сред тях няма да бъде 3-годишната дъщеря на актрисата Кийра Найтли. Тя не позволява на детето си да гледа класическите истории на майсторите в жанра Шарл Перо и Ханс Кристиан Андерсен.

Причината: Найтли не иска дъщеря ѝ „да чака богат мъж да я спаси“.

Актрисата гостува на шоуто на тв водещата Елън Дедженерис във вторник и разказа за филмите, които дъщеря ѝ Еди не може да гледа. Учудващо, това не са неподходящи за възрастта ѝ истории, а добре познати от родителите анимации. Заглавията в забранения списък започват с „Пепеляшка“.

„Защото ще се научи да чака богат мъж, за да я спаси - разяснява Найтли, цитирана от „Холивуд Рипортър“. - Нека се спаси сама! Малко ми е жал, че ѝ забранявам, защото наистина харесвам филма… „Малката русалка“, но… В смисъл, песните са страхотни, но не се отказвай от гласа си заради мъж!“

Все пак има и анимации, които попадат в списъка с позволени за дъщеря ѝ филмчета - такива, в които принцесите не изпадат в паник атака всеки път, когато няма какво да облекат и не плачат, когато принцовете не идват да ги спасят.

„Позволено ѝ е да гледа „Дори“ - това е едно от любимите ни филмчета“, разказва актрисата пред Дежненерис, която дава гласа си на рибката Дори в „Търсенето на Немо“ и продължението „Търсенето на Дори“.

„Замръзналото кралство“ и „Смелата Ваяна“ (Moana) според Найтли също са приемливи.

Гостуването ѝ в шоуто на Елън е по повод участието на актрисата във филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“, където тя играе Бонбонената принцеса. За ролята си тя опитала да носи перука от захарен памук, но това ѝ докарало пчели, оси и други насекоми, които непрекъснато се навъртали около главата ѝ, затова се наложило екипът да изобрети нещо друго.

Източник: http://clubz.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 08.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
08 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
08 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
08 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
08 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
08 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
08 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
08 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
08 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
08 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
08 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
08 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
08 юли 2020
Последни новини