20 °C

На сесия предстои втори опит за актуализация на Бюджет 2018

Втори опит за актуализация на Бюджет 2018 ще бъде направен на предстоящата сесия на общинския съвет – Първомай на 27 септември от 17.30 часа.

Преди месец старейшините отхвърлиха предложените от кмета промени с аргумента, че не са били предварително предупредени и не е била предоставена необходимата информация, за да подготвят решението си.

Тогава управляващи и опозиция се въздържаха, а в знак на несъгласие с начина на работа на общинската администрация и заради липсата на прозрачност.  Това даде повод на Митко Хубинов да се  откаже от председателското място в Комисията по финанси, бюджет и стопанска дейност.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Пи
  ПИТАГОР
  8 -1
  13:33, 25 сеп 2018
  И ся ко излява от тази актуализация след игрите с цифрите за приходято дето са ги написали от общинътъ идинствената вярна цифра остава 140 бона дето ангу иска да земе къту продаде зимя. Другите цифрички той си ги знае убаче ако някой непросветен погледне жъ риче ибоооо тя общинътъ очаква повече данъчни приходи а сичко става въпрос за продажба. То лесно съ прудава ъм кът додйе време да няма какво да се прудава ни знам ангу како жъ продаде или може би той веке няма да е кмет да се чудят другите ко да праят. И кви са тия 11 бона за климатична техника за читалището тува си е чиста кражба като и 20 бона за покрив явааа то трябва тая детска градина да няма покрив явааа. И некви 900 кинта за облагородяване на гробето изобщо къту прочете чувек и особенно матиматик къту мен става ясно чи с тая актуализация жъ се кръде на дребно и за общото благу обаче къту удариш чъртътъ си се получава една хубава кражба която е сбор от по малки на брой кражбички. Иеваллла на убщинарите давайте така и след има няма 2 мандата няма да има ко да продадете освен задниците си
 • 2
  Мъ
  Мъка
  9 -1
  20:36, 25 сеп 2018
  Тедоооооо, ич не ти фчатка чаткалото. Ангу си краде, Фитлето и той с 2 апартамента в Пловдив, настана ред и на Великолепния век да се облажи и ти не загря ама ич биля.

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020
Последни новини