12 °C

На сесия предстои втори опит за актуализация на Бюджет 2018

Втори опит за актуализация на Бюджет 2018 ще бъде направен на предстоящата сесия на общинския съвет – Първомай на 27 септември от 17.30 часа.

Преди месец старейшините отхвърлиха предложените от кмета промени с аргумента, че не са били предварително предупредени и не е била предоставена необходимата информация, за да подготвят решението си.

Тогава управляващи и опозиция се въздържаха, а в знак на несъгласие с начина на работа на общинската администрация и заради липсата на прозрачност.  Това даде повод на Митко Хубинов да се  откаже от председателското място в Комисията по финанси, бюджет и стопанска дейност.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Пи
  ПИТАГОР
  8 -1
  13:33, 25 сеп 2018
  И ся ко излява от тази актуализация след игрите с цифрите за приходято дето са ги написали от общинътъ идинствената вярна цифра остава 140 бона дето ангу иска да земе къту продаде зимя. Другите цифрички той си ги знае убаче ако някой непросветен погледне жъ риче ибоооо тя общинътъ очаква повече данъчни приходи а сичко става въпрос за продажба. То лесно съ прудава ъм кът додйе време да няма какво да се прудава ни знам ангу како жъ продаде или може би той веке няма да е кмет да се чудят другите ко да праят. И кви са тия 11 бона за климатична техника за читалището тува си е чиста кражба като и 20 бона за покрив явааа то трябва тая детска градина да няма покрив явааа. И некви 900 кинта за облагородяване на гробето изобщо къту прочете чувек и особенно матиматик къту мен става ясно чи с тая актуализация жъ се кръде на дребно и за общото благу обаче къту удариш чъртътъ си се получава една хубава кражба която е сбор от по малки на брой кражбички. Иеваллла на убщинарите давайте така и след има няма 2 мандата няма да има ко да продадете освен задниците си
 • 2
  Мъ
  Мъка
  9 -1
  20:36, 25 сеп 2018
  Тедоооооо, ич не ти фчатка чаткалото. Ангу си краде, Фитлето и той с 2 апартамента в Пловдив, настана ред и на Великолепния век да се облажи и ти не загря ама ич биля.

Хороскоп за 27.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
27 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
27 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
27 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
27 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
27 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
27 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
27 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
27 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
27 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
27 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
27 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
27 фев 2020
Последни новини