11 °C

Поели сме към ада, притеснен Каракачанов заради турските танци в детска градина (видео)

Част от подобни заведения и учебни и детски градини се финансират от чужди държави, разни фондации и там, вместо да възпитават децата в някакви ценности, се възпитават само на база на една-единствена религия.

Това коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов по повод видеоклипа от детската градина в Момчилград, в който на децата са пуснати турски танци и ориенталски ритми по време на тържество. Директорката на детската градина Виолета Джарова определи обвиненията на ВМРО като политическа постановка.

Той не приема оправданието, че става въпрос за интеграция на децата. Интеграцията става с усилено изучаване на официалния език в държавата, категоричен бе той.

„Пътят към ада е осеян с добри намерения“, коментира патриотът казуса. Каракачанов се позова на доклади на службите, в които се посочва, че детски градини и училища в някои райони на страната към религиозни храмове проповядват само религиозно образование и възпитание.

Правилно ли е това, недоумява Красимир Каракачанов. Обществото не трябвало да е равнодушно към подобни прояви.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ту
  турбогазар
  1 0
  12:49, 23 мар 2018
  Каракачанов не си ритай столчето нали знаеш че бат бойко е пръв приятел с ердоган
 • 2
  Бъ
  Българин
  1 0
  16:12, 23 мар 2018
  Става въпрос за възпитание и ценности! Заснетото изглежда доста пошло! Мюсюлманите си имат свои празници, почивни дни и в тях могат да си слушат любимите маанета и да си играят ориенталските танци ! Това не е фолклорен събор, на който могат да се представят различни етноси. Имаме българска общинска детска градина, където трябва да се изучава книжовен български език и фолклор. Вече в училище децата ще се запознаят с особеностите на фолклора на различните етнически групи в България! Вероятно това е рецидив в тая детска градина, но чак сега е обърнато внимание.

Хороскоп за 03.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Натовареността ви е очевидна, но не е причина да сте недружелюбни с околните. Търсете подкрепата им, за да се справите с всичко, което имате, като програма и ще подобрите атмосферата в дома и на работното място. Приятелите ще ви бъдат емоционална опора и това ще стопли душата ви.
03 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приятен ден за много от вас. Интересни срещи и договорености за бъдещи занимания. Ще срещнете подкрепа, с която ще се даде ход на бъдещ проект. Наистина ще има известен риск, но за това пък резултата е обещаващ. Доброто ви настроение ще радва другите и ще създава добра атмосфера. Вълнуващи любовни мигове.
03 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия. Въздържанието от самоинициативи, храна и изкушения ще ви помогне да изчистите мислите и тялото си от излишния товар. В семейството ще обсъждате предстоящи задачи.
03 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е да ви се наложи да се занимавате с нетрадиционни за вас дейности, но това едва ли ще ви притесни. Вие сте от хората, на които околните разчитат по важни въпроси, и няма да ги разочаровате. Намирате изход от заплетена ситуация. Не се заемайте с твърде много дейности едновременно.
03 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Със самочувствието си на успели хора ще въздействате позитивно на околните, насърчавайки ги към развитие. Вие на свой ред ще повишите темпото, за да свършите повече задачи днес. С добра енергията и настроение ще привличате мислещите и можещите около себе си. Обединените ви усилия ще помогнат на много хора да подобрят живота си.
03 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Многото ви ангажименти днес няма да пречат на дружелюбното ви отношение към всички, с които животът ви среща. Добре свършената ви работа или някой, когото обичате ви зареждат с енергия и добри очаквания. Очертаващо се повишение в службата или смяна на работното място повишават вълненията, но вие сте свикнали.
03 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Говорете за всичко, което мислите и ви смущава, това е начина за бъдете разбрани и да живеете в мир със себе си. Ще изясните позициите си и синхронизирате действията си с околните, избягвайки недоразумения и грешки. Не спирайте да искате и да търсите най-доброто за себе си.
03 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е приятен и днес работата няма да ви се струва тежка. Предстоят ви срещи с хора, които са наясно с проектите ви и чиято компания едва ли ще бъде натоварваща. Доброто разбирателство ще се окаже много необходимо за в бъдеще и от тази гледна точка днешният ден е наистина ползотворен. Не пренебрегвайте семейството си.
03 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Няма да ви липсват финанси, за да организирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.
03 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Отдадени на работа често пропускате общуването с децата и близките ви хора. От времето с тях получавате всичко онова, което не може да се купи с пари. Не пренебрегвайте и личните си нужди, погрижете се за себе си. Слушането на тиха, приятна музика ще ви зареди с енергията и ще повиши вибрациите ви, извеждайки ви на по-високо духовно ниво.
03 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повишените ви разходи от последните дни ще изострят сетивата ви и ще ви подтикнат да търсите допълнителни начини за подпомагане на бюджета. Ако имате свой бизнес не прехвърляйте от собствените си отговорности върху подчинените си, за да сте спокойни за изпълнението на задачите.
03 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Без да жалите себе си с готовност ще се включите в подготовката на мероприятие от по-голям мащаб. Откритостта ви ще ви донесе предимство и ще получите изгодно предложение. Отнасяйки се с доверие към другите, ще се радвате на внимание и повече споделени мигове. На хоризонта се появява нов човек за вас, връзката ви с когото предстои.
03 юни 2020
Последни новини