14 °C

Поели сме към ада, притеснен Каракачанов заради турските танци в детска градина (видео)

Част от подобни заведения и учебни и детски градини се финансират от чужди държави, разни фондации и там, вместо да възпитават децата в някакви ценности, се възпитават само на база на една-единствена религия.

Това коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов по повод видеоклипа от детската градина в Момчилград, в който на децата са пуснати турски танци и ориенталски ритми по време на тържество. Директорката на детската градина Виолета Джарова определи обвиненията на ВМРО като политическа постановка.

Той не приема оправданието, че става въпрос за интеграция на децата. Интеграцията става с усилено изучаване на официалния език в държавата, категоричен бе той.

„Пътят към ада е осеян с добри намерения“, коментира патриотът казуса. Каракачанов се позова на доклади на службите, в които се посочва, че детски градини и училища в някои райони на страната към религиозни храмове проповядват само религиозно образование и възпитание.

Правилно ли е това, недоумява Красимир Каракачанов. Обществото не трябвало да е равнодушно към подобни прояви.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ту
  турбогазар
  1 0
  12:49, 23 мар 2018
  Каракачанов не си ритай столчето нали знаеш че бат бойко е пръв приятел с ердоган
 • 2
  Бъ
  Българин
  1 0
  16:12, 23 мар 2018
  Става въпрос за възпитание и ценности! Заснетото изглежда доста пошло! Мюсюлманите си имат свои празници, почивни дни и в тях могат да си слушат любимите маанета и да си играят ориенталските танци ! Това не е фолклорен събор, на който могат да се представят различни етноси. Имаме българска общинска детска градина, където трябва да се изучава книжовен български език и фолклор. Вече в училище децата ще се запознаят с особеностите на фолклора на различните етнически групи в България! Вероятно това е рецидив в тая детска градина, но чак сега е обърнато внимание.
Последни новини