Риана и Крис Браун извън ринга записват любовен дует

Риана и Крис Браун записват съвместен дует, въпреки повдигнатите обвинения срещу певеца за нападение и престъпни заплахи срещу приятелката му, предаде Ройтерс, позовавайки се на сайта TMZ.com.

Докато адвокатите на Браун се опитват да постигнат споразумение и да го спасят от затвора, 19-годишният изпълнител е посещавал звукозаписно студио край Лос Анджелис заедно с Риана. Говори се, че двамата са записвали любовна песен.

Крис Браун беше арестуван за нападение и заплахи над жена преди церемонията за наградите "Грами". Той беше освободен под гаранция от 50 000 долара, докато случаят се разследва.

Полицията не казваше името на жертвата, но бързо стана ясно, че това е 21-годишната Риана, припомня агенцията.

Песента първоначално е била написана за изпълнителката на хита "Umbrella". След случилото се в навечерието на церемонията обаче музикалният продуцент Полоу Да Дон е решил, че от парчето, в което се пее за двойка, която преодолява трудности, ще излезе чудесен дует.

Да Дон е работил в миналото с Крис Браун, както и с певци като Ъшър и Фърги.

"Късните звукозаписни сесии бяха много емоционални. Браун се надява да включи дуетното парче в новия си албум, който трябва да излезе в края на годината", казва източник от студиото.

Според различни публикации Крис Браун и Риана са се сдобрили три седмици след ареста на певеца. Никой от двамата не е коментирал тези съобщения.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини