1 °C

И Общинска охрана не знаят къде да спрат на "Братя Миладинови - юг"

Изображение 1 от 4

  Служителите на общинска охрана не спазват наредбите, за които трябва да следят, се вижда от снимки направени днес. Да се паркира и спира от южната страна на улица „Братя Миладинови – юг“, между „Кочо Честименски“ и „Благоев“е забранено. Това е указано със знаци и регламентирано с последните изменения в организацията на движението в централна градска част в Първомай. Въпреки това, шофьорите не спират да нарушават правилата. Не ги спряха и опитите да бъдат санкционирани нарушителите. Най-често се спира и дори паркира пред входовете на Ловното дружество и пред офиса на ЕСКОМ.

  Извиненията са различни: „Само за малко“, „Ей сега се връщам“, „Тука е сянка“, а имаше дори случай, в който шофьор каза, че не може да му се прави забележка защото е общински съветник.

  Уважаеми, шофьори, правилата са за да бъдат спазвани. Само 3 метра встрани има обособено място за паркиране, прилежно обозначено със съответния знак!

  С радост бихме подкрепили изменение, което би дало право да се паркира в зоната пред бившото предприятие „Кротнев“, но за целта трябва да бъде направено предложение, което след това да бъде гласувано от Общинския съвет.

  И ако паркирането между „Кочо Честименски“ и „Благоев“ от южната страна на „Братя Миладинови - юг“ е нерегламентирано, но безопасно, то малко по-нататък, след тото пункта, паркирането на автомобилите създава проблем за движението. Улицата се стеснява и всеки спрял автомобил е пречка пред разминаващите се. Отново няколко метра встрани има зона за паркиране, но шофьорите предпочитат да спрат под „сянката“ на знака „Спирането забранено“.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Лд
   лдкдк
   9 -4
   12:09, 18 авг 2017
   Защото няма паяк във Първомай затова са толкова големии като вземе да ги вдига да видим тогава!
  • 2
   Ха
   ХАОС
   12 -1
   12:14, 18 авг 2017
   Пълен хаос, какви наредби какво спазване кой зам. Кмет оtговаря за наредбите ?какви знаци поставиха за движението , смешни те са толкова малки ,че не можеш да ги видиш ,смешна работа но явно се икономисаха парички за другарите!
  • 3
   To
   toi
   3 -4
   12:37, 18 авг 2017
   А аз дори не знаех, че пред Еском не се спира, то винаги има коли. Ахахаха
  • 4
   Па
   ПАЯКА
   9 -3
   13:00, 18 авг 2017
   Трябва да питат архитекта на това сбъркано движение в централната част на града уважаемия господин фиткоф и всички сбъркани душици гласували в общинския съвет тази глупост. Ако малко се спазваха тия наредби охранителите щяха да глобят сами себе си ей така да отчетат малко дейност но явно ги мързи в летните жеги дори и това да направят. Хубаво е кметя и фитлето да регулират така движението че да стане еднопосочно и в посока вън от пърумай никой да няма право да влиза освен тях и спокойно да си управляват.
  • 5
   Ха
   ха,ха
   14 -3
   13:15, 18 авг 2017
   та то това е маймунарник, не град, а най-големите маймуни са управляващите на Първомай
  • 6
   Гр
   Гражданин
   12 0
   18:26, 18 авг 2017
   Питам аз управляващите къде ние простолюдието да се движим като тротоара на ул. Бр. Миладинови е предназначен за паркинг . Не всички се движим с коли като общинарите.
  • 7
   Го
   Гошо
   5 0
   21:33, 18 авг 2017
   Бек другите знаят!😂
  • 8
   Да
   Данъкоплатец Български
   10 -2
   21:43, 18 авг 2017
   Няма такова животно -"Общинска охрана". Вашите пари по 70 000 година ги прибира садовската фирма "Глобал секюрити" с регионален представител Т.Баръмов. В случая любимия ни кмет трябва да отговори защо формения автомобил е поверен на Ангел Муратев (още един на общ.хранилка) и какви мобилни функции изпълнява той ,че и е паркирал в нарушение на наредбата. Сега новия комендант Коцето "Гумения" трябва да влезе в ролята си и да санкционира нарушителя ...или пък органите на полицията за нарушение по ЗДвП.
  • 9
   Ба
   Бай Уй
   6 0
   02:55, 19 авг 2017
   Затворен бил прелеза,Муратев си ходил до тях..Добре,че не го е видял Коцето-гумения,поне две гуми-аут с шилото.Интересно,тъпака сам се издава-работилницата не работи сял ден след туй,като резне гуми
   • По
    пострадал
    5 0
    09:16, 20 авг 2017
    Да, така действат и в района на жп гарата. Оставете си колелото за няколко минути и ще видите после как се кара със спукана гума. Има един мушмурок, който не знам какво върши, но повече е навън и гледа кой ще посмее да си остави велосипеда в близост до офиса му. Явно е то тези, дето на крива ракета и космосът й пречи.

  Хороскоп за 08.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
  08 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
  08 мар 2021
  Последни новини