20 °C

И Общинска охрана не знаят къде да спрат на "Братя Миладинови - юг"

Изображение 1 от 4

  Служителите на общинска охрана не спазват наредбите, за които трябва да следят, се вижда от снимки направени днес. Да се паркира и спира от южната страна на улица „Братя Миладинови – юг“, между „Кочо Честименски“ и „Благоев“е забранено. Това е указано със знаци и регламентирано с последните изменения в организацията на движението в централна градска част в Първомай. Въпреки това, шофьорите не спират да нарушават правилата. Не ги спряха и опитите да бъдат санкционирани нарушителите. Най-често се спира и дори паркира пред входовете на Ловното дружество и пред офиса на ЕСКОМ.

  Извиненията са различни: „Само за малко“, „Ей сега се връщам“, „Тука е сянка“, а имаше дори случай, в който шофьор каза, че не може да му се прави забележка защото е общински съветник.

  Уважаеми, шофьори, правилата са за да бъдат спазвани. Само 3 метра встрани има обособено място за паркиране, прилежно обозначено със съответния знак!

  С радост бихме подкрепили изменение, което би дало право да се паркира в зоната пред бившото предприятие „Кротнев“, но за целта трябва да бъде направено предложение, което след това да бъде гласувано от Общинския съвет.

  И ако паркирането между „Кочо Честименски“ и „Благоев“ от южната страна на „Братя Миладинови - юг“ е нерегламентирано, но безопасно, то малко по-нататък, след тото пункта, паркирането на автомобилите създава проблем за движението. Улицата се стеснява и всеки спрял автомобил е пречка пред разминаващите се. Отново няколко метра встрани има зона за паркиране, но шофьорите предпочитат да спрат под „сянката“ на знака „Спирането забранено“.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Лд
   лдкдк
   9 -4
   12:09, 18 авг 2017
   Защото няма паяк във Първомай затова са толкова големии като вземе да ги вдига да видим тогава!
  • 2
   Ха
   ХАОС
   12 -1
   12:14, 18 авг 2017
   Пълен хаос, какви наредби какво спазване кой зам. Кмет оtговаря за наредбите ?какви знаци поставиха за движението , смешни те са толкова малки ,че не можеш да ги видиш ,смешна работа но явно се икономисаха парички за другарите!
  • 3
   To
   toi
   3 -4
   12:37, 18 авг 2017
   А аз дори не знаех, че пред Еском не се спира, то винаги има коли. Ахахаха
  • 4
   Па
   ПАЯКА
   9 -3
   13:00, 18 авг 2017
   Трябва да питат архитекта на това сбъркано движение в централната част на града уважаемия господин фиткоф и всички сбъркани душици гласували в общинския съвет тази глупост. Ако малко се спазваха тия наредби охранителите щяха да глобят сами себе си ей така да отчетат малко дейност но явно ги мързи в летните жеги дори и това да направят. Хубаво е кметя и фитлето да регулират така движението че да стане еднопосочно и в посока вън от пърумай никой да няма право да влиза освен тях и спокойно да си управляват.
  • 5
   Ха
   ха,ха
   14 -3
   13:15, 18 авг 2017
   та то това е маймунарник, не град, а най-големите маймуни са управляващите на Първомай
  • 6
   Гр
   Гражданин
   12 0
   18:26, 18 авг 2017
   Питам аз управляващите къде ние простолюдието да се движим като тротоара на ул. Бр. Миладинови е предназначен за паркинг . Не всички се движим с коли като общинарите.
  • 7
   Го
   Гошо
   5 0
   21:33, 18 авг 2017
   Бек другите знаят!😂
  • 8
   Да
   Данъкоплатец Български
   10 -2
   21:43, 18 авг 2017
   Няма такова животно -"Общинска охрана". Вашите пари по 70 000 година ги прибира садовската фирма "Глобал секюрити" с регионален представител Т.Баръмов. В случая любимия ни кмет трябва да отговори защо формения автомобил е поверен на Ангел Муратев (още един на общ.хранилка) и какви мобилни функции изпълнява той ,че и е паркирал в нарушение на наредбата. Сега новия комендант Коцето "Гумения" трябва да влезе в ролята си и да санкционира нарушителя ...или пък органите на полицията за нарушение по ЗДвП.
  • 9
   Ба
   Бай Уй
   6 0
   02:55, 19 авг 2017
   Затворен бил прелеза,Муратев си ходил до тях..Добре,че не го е видял Коцето-гумения,поне две гуми-аут с шилото.Интересно,тъпака сам се издава-работилницата не работи сял ден след туй,като резне гуми
   • По
    пострадал
    5 0
    09:16, 20 авг 2017
    Да, така действат и в района на жп гарата. Оставете си колелото за няколко минути и ще видите после как се кара със спукана гума. Има един мушмурок, който не знам какво върши, но повече е навън и гледа кой ще посмее да си остави велосипеда в близост до офиса му. Явно е то тези, дето на крива ракета и космосът й пречи.

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини