И Общинска охрана не знаят къде да спрат на "Братя Миладинови - юг"

Изображение 1 от 4

    Служителите на общинска охрана не спазват наредбите, за които трябва да следят, се вижда от снимки направени днес. Да се паркира и спира от южната страна на улица „Братя Миладинови – юг“, между „Кочо Честименски“ и „Благоев“е забранено. Това е указано със знаци и регламентирано с последните изменения в организацията на движението в централна градска част в Първомай. Въпреки това, шофьорите не спират да нарушават правилата. Не ги спряха и опитите да бъдат санкционирани нарушителите. Най-често се спира и дори паркира пред входовете на Ловното дружество и пред офиса на ЕСКОМ.

    Извиненията са различни: „Само за малко“, „Ей сега се връщам“, „Тука е сянка“, а имаше дори случай, в който шофьор каза, че не може да му се прави забележка защото е общински съветник.

    Уважаеми, шофьори, правилата са за да бъдат спазвани. Само 3 метра встрани има обособено място за паркиране, прилежно обозначено със съответния знак!

    С радост бихме подкрепили изменение, което би дало право да се паркира в зоната пред бившото предприятие „Кротнев“, но за целта трябва да бъде направено предложение, което след това да бъде гласувано от Общинския съвет.

    И ако паркирането между „Кочо Честименски“ и „Благоев“ от южната страна на „Братя Миладинови - юг“ е нерегламентирано, но безопасно, то малко по-нататък, след тото пункта, паркирането на автомобилите създава проблем за движението. Улицата се стеснява и всеки спрял автомобил е пречка пред разминаващите се. Отново няколко метра встрани има зона за паркиране, но шофьорите предпочитат да спрат под „сянката“ на знака „Спирането забранено“.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Лд
      лдкдк
      9 -4
      12:09, 18 авг 2017
      Защото няма паяк във Първомай затова са толкова големии като вземе да ги вдига да видим тогава!
    • 2
      Ха
      ХАОС
      12 -1
      12:14, 18 авг 2017
      Пълен хаос, какви наредби какво спазване кой зам. Кмет оtговаря за наредбите ?какви знаци поставиха за движението , смешни те са толкова малки ,че не можеш да ги видиш ,смешна работа но явно се икономисаха парички за другарите!
    • 3
      To
      toi
      3 -4
      12:37, 18 авг 2017
      А аз дори не знаех, че пред Еском не се спира, то винаги има коли. Ахахаха
    • 4
      Па
      ПАЯКА
      9 -3
      13:00, 18 авг 2017
      Трябва да питат архитекта на това сбъркано движение в централната част на града уважаемия господин фиткоф и всички сбъркани душици гласували в общинския съвет тази глупост. Ако малко се спазваха тия наредби охранителите щяха да глобят сами себе си ей така да отчетат малко дейност но явно ги мързи в летните жеги дори и това да направят. Хубаво е кметя и фитлето да регулират така движението че да стане еднопосочно и в посока вън от пърумай никой да няма право да влиза освен тях и спокойно да си управляват.
    • 5
      Ха
      ха,ха
      14 -3
      13:15, 18 авг 2017
      та то това е маймунарник, не град, а най-големите маймуни са управляващите на Първомай
    • 6
      Гр
      Гражданин
      12 0
      18:26, 18 авг 2017
      Питам аз управляващите къде ние простолюдието да се движим като тротоара на ул. Бр. Миладинови е предназначен за паркинг . Не всички се движим с коли като общинарите.
    • 7
      Го
      Гошо
      5 0
      21:33, 18 авг 2017
      Бек другите знаят!😂
    • 8
      Да
      Данъкоплатец Български
      10 -2
      21:43, 18 авг 2017
      Няма такова животно -"Общинска охрана". Вашите пари по 70 000 година ги прибира садовската фирма "Глобал секюрити" с регионален представител Т.Баръмов. В случая любимия ни кмет трябва да отговори защо формения автомобил е поверен на Ангел Муратев (още един на общ.хранилка) и какви мобилни функции изпълнява той ,че и е паркирал в нарушение на наредбата. Сега новия комендант Коцето "Гумения" трябва да влезе в ролята си и да санкционира нарушителя ...или пък органите на полицията за нарушение по ЗДвП.
    • 9
      Ба
      Бай Уй
      6 0
      02:55, 19 авг 2017
      Затворен бил прелеза,Муратев си ходил до тях..Добре,че не го е видял Коцето-гумения,поне две гуми-аут с шилото.Интересно,тъпака сам се издава-работилницата не работи сял ден след туй,като резне гуми
      • По
        пострадал
        5 0
        09:16, 20 авг 2017
        Да, така действат и в района на жп гарата. Оставете си колелото за няколко минути и ще видите после как се кара със спукана гума. Има един мушмурок, който не знам какво върши, но повече е навън и гледа кой ще посмее да си остави велосипеда в близост до офиса му. Явно е то тези, дето на крива ракета и космосът й пречи.
    Последни новини