23 °C

И Общинска охрана не знаят къде да спрат на "Братя Миладинови - юг"

Изображение 1 от 4

  Служителите на общинска охрана не спазват наредбите, за които трябва да следят, се вижда от снимки направени днес. Да се паркира и спира от южната страна на улица „Братя Миладинови – юг“, между „Кочо Честименски“ и „Благоев“е забранено. Това е указано със знаци и регламентирано с последните изменения в организацията на движението в централна градска част в Първомай. Въпреки това, шофьорите не спират да нарушават правилата. Не ги спряха и опитите да бъдат санкционирани нарушителите. Най-често се спира и дори паркира пред входовете на Ловното дружество и пред офиса на ЕСКОМ.

  Извиненията са различни: „Само за малко“, „Ей сега се връщам“, „Тука е сянка“, а имаше дори случай, в който шофьор каза, че не може да му се прави забележка защото е общински съветник.

  Уважаеми, шофьори, правилата са за да бъдат спазвани. Само 3 метра встрани има обособено място за паркиране, прилежно обозначено със съответния знак!

  С радост бихме подкрепили изменение, което би дало право да се паркира в зоната пред бившото предприятие „Кротнев“, но за целта трябва да бъде направено предложение, което след това да бъде гласувано от Общинския съвет.

  И ако паркирането между „Кочо Честименски“ и „Благоев“ от южната страна на „Братя Миладинови - юг“ е нерегламентирано, но безопасно, то малко по-нататък, след тото пункта, паркирането на автомобилите създава проблем за движението. Улицата се стеснява и всеки спрял автомобил е пречка пред разминаващите се. Отново няколко метра встрани има зона за паркиране, но шофьорите предпочитат да спрат под „сянката“ на знака „Спирането забранено“.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Лд
   лдкдк
   9 -4
   12:09, 18 авг 2017
   Защото няма паяк във Първомай затова са толкова големии като вземе да ги вдига да видим тогава!
  • 2
   Ха
   ХАОС
   12 -1
   12:14, 18 авг 2017
   Пълен хаос, какви наредби какво спазване кой зам. Кмет оtговаря за наредбите ?какви знаци поставиха за движението , смешни те са толкова малки ,че не можеш да ги видиш ,смешна работа но явно се икономисаха парички за другарите!
  • 3
   To
   toi
   3 -4
   12:37, 18 авг 2017
   А аз дори не знаех, че пред Еском не се спира, то винаги има коли. Ахахаха
  • 4
   Па
   ПАЯКА
   9 -3
   13:00, 18 авг 2017
   Трябва да питат архитекта на това сбъркано движение в централната част на града уважаемия господин фиткоф и всички сбъркани душици гласували в общинския съвет тази глупост. Ако малко се спазваха тия наредби охранителите щяха да глобят сами себе си ей така да отчетат малко дейност но явно ги мързи в летните жеги дори и това да направят. Хубаво е кметя и фитлето да регулират така движението че да стане еднопосочно и в посока вън от пърумай никой да няма право да влиза освен тях и спокойно да си управляват.
  • 5
   Ха
   ха,ха
   14 -3
   13:15, 18 авг 2017
   та то това е маймунарник, не град, а най-големите маймуни са управляващите на Първомай
  • 6
   Гр
   Гражданин
   12 0
   18:26, 18 авг 2017
   Питам аз управляващите къде ние простолюдието да се движим като тротоара на ул. Бр. Миладинови е предназначен за паркинг . Не всички се движим с коли като общинарите.
  • 7
   Го
   Гошо
   5 0
   21:33, 18 авг 2017
   Бек другите знаят!😂
  • 8
   Да
   Данъкоплатец Български
   10 -2
   21:43, 18 авг 2017
   Няма такова животно -"Общинска охрана". Вашите пари по 70 000 година ги прибира садовската фирма "Глобал секюрити" с регионален представител Т.Баръмов. В случая любимия ни кмет трябва да отговори защо формения автомобил е поверен на Ангел Муратев (още един на общ.хранилка) и какви мобилни функции изпълнява той ,че и е паркирал в нарушение на наредбата. Сега новия комендант Коцето "Гумения" трябва да влезе в ролята си и да санкционира нарушителя ...или пък органите на полицията за нарушение по ЗДвП.
  • 9
   Ба
   Бай Уй
   6 0
   02:55, 19 авг 2017
   Затворен бил прелеза,Муратев си ходил до тях..Добре,че не го е видял Коцето-гумения,поне две гуми-аут с шилото.Интересно,тъпака сам се издава-работилницата не работи сял ден след туй,като резне гуми
   • По
    пострадал
    5 0
    09:16, 20 авг 2017
    Да, така действат и в района на жп гарата. Оставете си колелото за няколко минути и ще видите после как се кара със спукана гума. Има един мушмурок, който не знам какво върши, но повече е навън и гледа кой ще посмее да си остави велосипеда в близост до офиса му. Явно е то тези, дето на крива ракета и космосът й пречи.

  Хороскоп за 23.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
  23 сеп 2020
  Последни новини