Голямото завръщане на проф. Вучков - за 8-ми март

"Времена и нрави с проф. Вучков" се завръща в ефир. В първото си предаване телевизионната звезда ще разговаря с многобройните си зрители на тема "Заличаването на здравословната ценностна система във всички области на нашия живот".

На 8-ми март, по случай деня на жената и майката гости на професор Вучков са едни от най-силните певци на Музикалния театър и рок групата "Файър денс".

"Приех да работя в ВВТ защото и аз искам да се развивам. Ценя медиите, в които имам възможност да съм такъв какъвто съм - истински. Имам гаранцията, че в ВВТ, ще се развивам- без никакви цензурни внушения, нито във връзка с моя остро-критичен коментар, нито във връзка с подбора на гостите ми. Това е и причината, поради която през многото години, които работя в телевизии винаги допринасям за високия рейтинг на всяка от медиите."

Професор Юлиан Вучков наложи свой специфичен стил в родния ефир.

"Времена и нрави с проф. Вучков" ще запази формата коментар, диалог с гости в студиото в стил проф. Вучков. На ефирните телефони всеки зрител ще може да разговаря с телевизионната звезда. Разбира се, ще има и изненади.

Професор Юлиан Вучков има дългогодишен телевизионен опит. Първото му появяване на екрана е през 1959 година в БНТ. Има участия в над 1000 телевизионни предавания, над 2000 публикации в печата - студии, статии, интервюта и рецензии. Автор е на 23 книги, има 22 награди като 10 от тях са национални.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини