Кърджали почете 180 години от рождението на Васил Левски

Изображение 1 от 4

    Десетки кърджалийци се поклониха пред паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски по повод 180 години от рождението му. Сред тях бяха областният управител Никола Чанев, заместник-кметовете Катя Митовска и Тунджай Шукрю, председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа, омбудсманът Расим Муса, народният представител Александър Симов, представители на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса, на други обществени и патриотични организации и политически партии, граждани.
    Всички те поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски. Такива бяха поднесени и от името на кмета инж. Хасан Азис, народните представители Цвета Караянчева и Адлен Шефкет. 
    Пред паметника на големия българин се поклониха още представители на Съюза на ветераните от войните и Военния клуб-Кърджали, Регионалния исторически музей, регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров”, Тракийското дружество „Димитър Маджаров” и др. 
    От името на Общинския комитет „Васил Левски” бе прочетено слово за живота и делото на Апостола на българската свобода Васил Левски. 

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини