Александър Симов:Правим пълна ревизия на кабинета „Борисов 2”

Сайтът Кърджали бг вести даде възможност на избирателите да задават свои въпроси към водачите на листи на политически формации ,участващи във предсрочните парламентарни избори.Ето и отговорите на водачът на листата на БСП Александър Симов на питанията на кърджалийци:

Въпрос на  Тончо Тончев

имейл: toncho1234@abv.bg

Зададен на: 2017-03-19 15:28:30

 -Какви трябва да са първите стъпки на правителството оглавено от БСП?

    - Най-важната задача на следващото ляво правителство в началото трябва да е пълна ревизия на предишното управление.Ама наистина пълна-от взимането на дълг от 16 милиарда до програмата за саниране.Отдавна е време за такава рентгенова снимка на кабинета Борисов 2, за да сме наясно колко са стрували на държавата коалиционните импровизации на ГЕРБ, както и каква е солената сметка напрословутата <стабилност< с която толкова се фукахме по сутрешните блокове на телевизиите.

 Въпрос на Веселина Стоилова

имейл: vkiu4ukova@abv.bg

Зададен на: 2017-03-19 15:23:58

-Каква ще е позицията на БСП, ако ДОСТ влезнат в парламента?

   - Аз бях първият, който разви идеята за <санитарен кордон<  около ДОСТ. Това означава поемането на ангажимент от страна на всяка българска партия,да не влиза в никакви договорки,схеми,взаимодействие и политически диалог с ДОСТ. Този санитарен кордон ще е най-големия знак за противопоставяне на бруталната чужда намеса във вътрешната ни политика.Вярвам в здарвия разум на хората и се надявам ДОСТ да не влезе,но ако влезе ще настоявам за тяхната пълна парламентарна изолация.Това е единствения смислен вариант за действие с партията на Ердоган,пардон на Местан.

Гроздан Грозев

имейл: grozdan666@abv.bg

Зададен на: 2017-03-19 15:20:25

 -Първите ваши стъпки като депутат от Кърджали?

  - Смятам още от първите дни да проведем разговори с потенциален инвеститор за отварянето на кино в града.Искам резултатите от тези мои действия да са наистина да са видими в реалността, а не по билбордовете. 
Кърджали бг вести

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини