Наталия Гуркова се жени

Поради множеството публикации в пресата относно сватбата на Наталия Гуркова и редица неточности относно нея и бъдещия й съпруг Джордж Михаевич, "Мис България 1998г." покани журналисти на пресконференция ден преди сватбеното си тържество.

На нея тя сподели, че ще има две сватби - една в България и една в ЮАР, където живее в момента. На сватбата, която ще се състои днес в хотел Кемпински хотел Зографски са поканени 170 гости и много от тях идват от чужбина и са за първи път в България, както и редица известни български знаменитости.

По настояване на Джорджи менюто е от българската национална кухня, но ще има ястия и за вегетарианци.

Наталия се яви сияеща на пресконференцията с червена рокля на модна къща Принцес. Булченската рокля, с която ще сложи подписа си в църквата Св. Неделя, е донесена от ЮАР, а на сватбата там ще бъде с българска рокля, но не уточни коя е дизайнерката, която ще има тази чест да я облече.

Роклята е изцяло в бяло с тафта, дантела и е обшита с перли и камъни. Прическата на Наталия е от студио Луксор, а грима на Кирил Чалъков.

На сватбата ще бъдат сервирани осем блюда и ще има пет етажна торта направена в хотела. Поканени са девет популярни наши изпълнители, но кои са ще се разбере на сватбата, а и те са изненада за самата нея.

Гуркова ще приеме и фамилията на съпруга си - Михалевич. Всеки един от гостите ще получи подарък огромен кристал шлифован във формата на диамант. Кумове ще са Мис Сърбия Ясмина Обрадович и Александър Иванов, неизвестен в светските среди приятел на Наталия.

Красавицата ще бъде съпроводена с пет - седем шафери, два от които са нейни племенници - на 2 и 5 години. Двамата младоженци ще живеят в ЮАР, но обзавеждат и нов дом в София. Наталия сподели че ще имат сватбено пътешествие, но не знае къде, съобщава erogance.eu.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини