ТИР-ове аварираха из страната, ораничения в движението

Временно движението се осъществява двупосочно в една лента по път I-1 Краводер-Сумер, поради аварирал тежкотоварен автомобил. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция".

Движението се осъществява двупосочно в една лента по път I-6 Розино - Клисура, поради аварирал тежконоварен автомобил. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция".

Днес от 06:00 ч. до 10:00 ч. и от 16:00 ч. до 20:00 ч. се ограничава движението на товарни автомобили над 12 т по АМ "Хемус" и по път I-1 София - Ботевград. Това съобщиха от АПИ.

Шофьорите на товарни автомобили над 12 тона да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут по път II-16 София-Нови Искър - Своге - Ребърково /Искърско дефиле/.

Временно движението се осъществява в едната лента по път I-1 Враца - Мездра, в района на гр. Мездра поради аварирал тежкотоварен автомобил.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция".

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини