На 66 години дядо вече е баба

Бизнесменът Майкъл Мейсън е бил женен, баща на четири деца и дядо на 11 внуци, когато решил да осъществи най-голямата си мечта. След десетилетия борба с желанието си вече на тези години решил да стане баба Мишел. Трансформацията е резултат от хормонална терапия в продължение на седем години и цели седем операции от 2006 г. досега. Мишел обяснява за списание "Пийпъл", че се е чувствала различна още от 4-годишна възраст. "Винаги ме впечатляваха момичетата и плачех, когато майка ми ме обличаше за училище, защото исках да имам трико като всички момичета в час по физическо. Постоянно бях с момичетата и се засягах, когато бях отделена с момчетата", разказва 66-годишната Мишел.
"Жената, която стана моя съпруга, беше едва второто момиче, което съм имала. Това беше през 60-те години и тогава не се говореше толкова за смяна на пола и травеститите и аз просто продължих напред. Но дълбоко в душата си страдах", обяснява Мишел. Макар че става успешен бизнесмен и има четири деца, Майкъл, сега Мишел никога не е могла да се избави от желанието си да стане жена.
"Обичам семейството си, но изпаднах в силна депресия. Не можех да разговарям с никого и ужасно надебелях. Бях женен над 40 години и сега, когато децата пораснаха, усетих желание накрая да направя това, което съм искала цял живот", обяснява Мишел. Сега, когато е най-накрая душевно спокойна, Мишел е влюбена в неназован 70-годишен лидер на консервативната партия. Той е любовта на живота ми и се надявам, че следващата година по това време ще живеем заедно, заключава Мишел.
Мишел си е направила пластична операция в клиниката Nilam Patel Aesthetics, чийто говорител заяви, че това е най-възрастният човек във Великобритания, подложил се на смяна на пола, пише "Ютарни лист".



Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини