Дълбокопластов човек с артистични наклонности

Парис Хилтън заяви, че образът й на "разглезена празноглавка" е измислен и в действителност тя е дълбокопластов човек с артистични наклонности.
Богатата наследница, която се прочу като звезда от секс лента, наречена "One Night In Paris", споделя още, че е много старомодна по отношение на мъжете.

"Мисля, че много хора са ме видели в "The Simple Life" и смятат, че съм разглезена празноглавка. Но аз играех роля. Продуцентите казаха, че искат Никол Ричи и аз просто да се разлудувах, да бъдем забавни и да си говорим нелепици", споделя 27-годишната Хилтън.

"Имам стая в къщата си, в която рисувам. Предложиха ми да направя изложба, която вероятно ще осъществя догодина", допълва тя.

Паркетната лъвица, която наскоро скъса с рок звездата Бенджи Мадън заявява: "Винаги ми е било трудно да се разбирам с мъжете. Те трябва да преминат през определен процес. Аз наистина съм много старомодна и трябва да излезем милион пъти на среща преди да им позволя да ме целунат".

"Хората са изненадани, защото смятат, че съм имала много мъже, но това не е вярно. Аз не говоря много с момчета, с изключение на Бенджи, с когото бях преди. Не съм готова да се впусна в нова връзка. Мисля, че ще бъде добре да бъда сама и да открия истинското си „аз".

Някой ден ще открия някого, но засега не искам да бъда с никого", допълва Парис.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини