Ямболия простреля брат си при скандал и се укри

58-годишен мъж от Ямбол простреля 47-годишния си брат при семеен скандал снощи, след което избяга и се укри, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 18.05 часа в понеделник в Областната дирекция на МВР в Ямбол е получен сигнал за стрелба на ул. „Юндола“ в града.

Изпратеният на място екип криминалисти установили, че при семеен скандал 58-годишен мъж е прострелял в лявата подбедрица 47-годишния си брат. След стрелбата извършителят избягал и се е укрил

Пострадалият бил транспортиран от екип на Бърза помощ до ямболската болница. След оказване на медицинска помощ, той е освободен. 

Няколко часа по-късно - около 22 ч., полицаите открили и задържали стрелеца в комплекс „Златен рог“. При извършения обиск у мъжа са намерени самоделен револвер с пет патрона и един самоделен еднозаряден пистолет. 

Последвал обиск и в дома на задържания, откъдето са иззети девет малокалибрени и осем големокалибрени патрона, 13 самоделни патрона с различен калибър, стъкленици с насипен барут, самоделен револвер с пет гнезда, самоделна еднозарядна пушка, два самоделни еднозарядни пистолета, самоделна сабя, самоделно копие и множество ножове с различна дължина. 

Мъжът е отведен в ареста с полицейска мярка до 24 часа. Разследването по случая продължава под надзора и ръководство на Ямболската районна прокуратура.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини