Съпружеска вярност в годината на Жълтия Бик

През настъпващата година на Земния Бик, в семейните отношения ще преобладава стремежът за укрепване на връзката, а в политиката и бизнеса ще триумфира реализмът, съобщи Интерфакс.
В годината на Жълтия (Земен) Бик, която започва на 26 януари 2009 г., основни качества ще бъдат верността към съпруга, отговорността към семейството и развиването на творчески способности за ръст в кариерата, предупреждават астролозите.

Според руските астролози, в годината на Бика много жени "ще бъдат склонни към по-щателен избор на партньор, с който биха искали да имат стабилни и дълготрайни отношения или да създадат семейство".

Годината е благоприятна за отношенията с децата, а болшинството мъже "ще намерят време за възпитаването и контрол над учението им, като се гордеят с наследниците си".

Като цяло това е подходящо време за промяна на отношенията с роднини, приятели и колеги, решаване на семейни конфликти, въвеждане на ред в дома, преместване или смяна на работата.

В политиката и бизнеса печеливши ще бъдат проверените и прагматични решения, опазването на семейните ценности и защитата на националните интереси.

Годината на Бика открива възможности за изява на ново поприще и довършване на започнатата работа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини