Борисов благодари на Слави, че на Орлов мост беше мирно

Много ни критикуваха, че сме разрешили този, на практика, партиен митинг-концерт на Орлов мост, който причини доста задръствания в София. Въпреки всичко Слави Трифонов си проведе проявата, беше мирно, беше спокойно. Благодаря му, че и той положи усилия - да мине в рамките на това, което демокрацията и общественият ред заслужават.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов след освещаването на новопостроената църква „Св. Архангел Михаил“ в Асеновград. 

Премиерът каза, че МВР и службите ще положат всички усилия изборите да бъдат спокойни - каквито са очакванията на всички.

Правителството е обновило и изградило стотици църкви и манастири. Виждате колко е красиво, колко е хубаво, колко е добре за вярата, за образованието, за националната сигурност, защото това е за българина, заяви още Борисов след освещаването на новопостроената църква.

Изграждането на храма „Св. Архангел Михаил“ в Асеновград е започнало през 1998 г. и за него правителството отпусна през последните години 40 000 лв, уточняват от правителствената пресслужба.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини