Новото втвърдяващо видео на P.I.F.

След специалната си премиера в предаването за тежка музика "Фрактура" по телевизия ММ в неделя, съвсем новото видео на P.I.F. тръгва в музикалния ефир от тази седмица. Клипът е, разбира се, към най-новия сингъл на бандата - Messiah.

Момчетата са втвърдили звука за това парче и съответно и видеото влиза в тази по-мрачна стилистика.

Режисьор на концептуалната лента е Лъчезар Аврамов, а за стайлинга на групата се погрижиха хората от Chimp.

Във видеото виждаме P.I.F. да забиват в призрачно хале, а паралелна история обрисува как обикновен градски психопат (в ролята Китодар) твори бомба с подръчни материали вкъщи.

В крайна сметка психото облича стандартен костюм и куфарче и се отправя към бизнес сграда, където се оказва, че всички изглеждат по абсолютно същия начин и не е ясно кой кой е. С други думи, посланието е, че никога не можем да сме сигурни кой от нас крие бомба в себе си. И за колко точно е настроил часовника. В такива случаи е редно да се молим часовниците да не избързват, а да закъсняват...а най-добре стрелките им да спрат напълно. Освен да попитаме P.I.F. колко им е часът?

След три албума и няколко от най-емблематичните български парчета, през есента тази година P.I.F. се завърнаха на музикалната сцена с нов, супер модерен звук и сингъла Messiah.

Парчето е композирано от Димо Стоянов, аранжиментът е на P.I.F, текстът е отново на фронтмена Димо. Смесването е на Димитър Йончев, а мастерингът е направен в Щатите от Брайън Гарднър, носител на 9 награди Грами и в чието портфолио стоят над 750 имена на известни артисти, с които той е работил, като Тина Търнър, Metallica, ABBA.


Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини