"Активна събота" на 1 октомври организират в Чепеларе

Сдруженията ’‘Чепеларе Байк и Хайк‘‘ и „ BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola HBC и Община Чепеларе, организират съвместната си инициатива „Активна събота”, която ще се проведе на 01.10.2016г.

„Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма от събития, свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора-от деца и възрастни, до хора в неравностойно положение.

Организаторите канят всички на спортния празник на открито, който ще започне в 10:00 часа с велошествие по улиците на Чепеларе.

Планирани са игри- тенис на маса , а от 10:30ч. функционална тренировка с фитнесластици, семейна Чепелариада, спортна инициатива за младите майки както и поход за малки и големи.

Сдружение „Чепеларе Байк и Хайк“ има за цел да развива спорта и туризма на територията на Община Чепеларе.

Сдружение BG Бъди активен е национална организация, работеща в областта на насърчаване на укрепваща здравето физическа активност. Основна цел на сдружениетое да се популяризират ползите от редовните упражнения и активните дейности за развлечение и отдих сред българските граждани.

Wake Your Body- Активна събота се осъществява с финансовата подкрепа на Coca ColaHBC. 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини