Пинк: Кърканде съм, да!

"Разведох се и започнах да къркам - да, защо да го крия?!", призна Пинк (Pink).

Певицата дори ходила на консултация в здравен център да провери при терапевт от Тускон, Аризона, дали не се е аклохолизирала, откак разтрогна брака си с Кари Харт преди няколко месеца.

"Купонът не става без чашка и реших да се проверя дали не съм за изтрезвителното вече - имам проблем с пороците напоследък. Разкарах дрогата, ама признавам - пъне ме на концентрати. Наистина не знам как е възможно човек да се весели, без да използва стимуланти", признава вокалистката пред американската преса.

Когато влязла на първата консултация, Алиша Муур - както е истинското име на Пинк, не успяла, според нейните думи, да си спомни кога за последно е посягала към бутилката. Да се запознае с ръководството на Анонимните алкохолици, й препоръчал медицинският кадър.

"Когато прочетох книгата, проумях, че не съм точно алкохоличка, а просто човек, който обича да се черпи редовно. Сега умувам толкова ли е зле това", завършва певицата, чието последно парче - "So What", се радва на усилена ротация в световния ефир.


Източник: mysound.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини