Смърт заради Xbox

Канадски тийнейджър избягал от дома си, след като баща му прибрал игровата конзола Xbox, съобщава Франс Прес. 15-годишният Брандън Крисп изчезнал безследно на 13 октомври, а вчера тялото му било открито в царевично поле близо до дома на родителите му в провинция Онтарио. Все още не е изяснена причината за смъртта му.

Историята на Брандън получи широка известност благодарение на канадските медии.Бащата на момчето обяснил в интервю пред канадски вестник, че се наложило да вземе конзолата Xbox от сина си, защото забелязал негативно изменение в неговото поведение, което той отддал на пристрастеността му към играта "Call of Duty 4: Modern Warfare".

Полицията организирала широкомащабна акция по издирване на момчето, към която се присъединили към 1600 доброволци. Родителите на Крисп се обърнали чрез медиите към момчето с призив да се прибере вкъщи, а производителети на Xbox - Microsoft обявили награда от 50 000 долара за информация за местонахождението на момчето.Но явно всичко това не е било достатъчно, за да се стигне до тази нелепа смърт.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини