Най-страшната знаменитост в шоубизнеса е Мерилин Менсън

Мерилин Менсън се оказа най-плашещата знаменитост в света на шоу бизнеса след проучване на американската компания за изследване на общественото мнение e-Poll. Класацията е направена специално по случай настоящия празник Хелоуин. Участниците в списъка биват оценявани по 2 показателя - колко са плашещи и колко са популярни сред населението.

Така рок звездата успя да събере цели 79% оглавявайки гордо нестандартната класация. Веднага след него се нарежда Майкъл Джексън, който е определен като най-страховит от 67% от анкетираните. На трето място откриваме О. Джей Симпсън с 59%, който бива следван от авторът Стивън Кинг, който има 51%.

Скандалният журналист Хауърд Стърн се намира под петата позиция с 45% следван от колегата си по идиотщина Анди Дик, който заема своето място с 44% страховитост.

Изненадващо, но една от най-шокиращите знаменитости в историята на тежкия рок се намира едва под седма позиция, а именно Ози Озборн с 43%. Илюзионистът Крис Ейнджъл е осми в подреждането, като 23% от американците го намират за страшен.

Флейвър Флав и Пол Рубинс се намират съответно на девето и десето място като и двамата имат по 41%.

Ето и списъка с последните 10 звезди от класацията:

11. Къртни Лав - 40%

12. Керът Топ - 39%

13. Дон Имус - 38%

14. Кийт Ричардс - 38%

15. Дейвид Блейн - 37%

16. Уди Алън - 35%

17. Джин Симънс - 33%

18. Том Грийн - 31%

19. Томи Лий - 29%

20. М. Найт Шиамалан - 27%
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини