Волейболистките на Италия със специални сутиени в Пекин

Не е тайна, че женският волейболен отбор на Италия се е прицелил в олимпийското злато и даже изпробва ново оръжие, за да го завоюва, съобщават днес италиански медии. Преди да отпътува за Пекин "розовият тим", както тук наричат всички женски състави, е получил от спонсор комплект сутиени Shock Absorber. Моделът е специално разработен с цел да облекчи натоварването в гръдната област, на което са подложени волейболистките по време на състезание, се посочва в информациите.

Един от големите производители на дамско бельо в Италия сподели за БТА, че вероятно става дума за модификация на търговския модел "Сет 3", който предлага закопчалка от три елемента, изработена от антишоков материал. Системата с размери 6.5х5 сантиметра фиксира централно презрамките на сутиена и не му позволява да се измества.

Националният отбор със старши треньор Масимо Барболини, който се намира на лагер в морския курорт Аласио край Савона, е изпробвал и новата топка, с която ще се играе във волейболния турнир на Пекин 2008.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини