Бум на сватби ще има в Плевен на 8 август

Около 20 сватбени тържества се очаква да се състоят в Плевен на 8 август 2008 г. (08.08.08) - петък. Това съобщиха от общинската администрация.

Подобен голям интерес е имало към датата 7 юли 2007 година (07.07.07), когато в града са сключили граждански брак 24 двойки. Тогава седми юли бе в събота, а сега съвпадението на трите осмици е в петък, но въпреки че денят е делничен, заявките за сватбени ритуали "валят", коментираха специалистите.

Бракосъчетанията в тържествената ритуална зала ще се извършват по график на всеки 15 минути. Експерти от брачните агенции в областния център се похвалиха, че сватбените тържества в града стават все по-изискани и по-интересни.

Повечето от младоженците поръчват индивидуална украса със свежи цветя за всяка маса в ресторанта, изкуствените не се предпочитат.

Много са организираните игри със съпруга и съпругата по време на тържествата в заведенията. Наред с традиционните досега забавления, като разчупване на питата, разрязване на тортата и хвърляне на букета, придобива популярност ново - връщане на ключовете от дома на младоженеца от бившите му приятелки, разкриха брачни експерти.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини