Моми заклещиха Бербо в операта

Моми в различни, но задължител но разголени тоалети гледаха жадно Митко Бербатов преди вечер в операта. В тежкарските интериори на възродената от културния министър Стефан Данаилов сграда се събра светско общество за първия български рожден ден на списание "О кей". Бербо слезе соло от мерцедеса си и веднага хвана окото на познавачките с чар и супердънки D&G. Момчето от Европа беше избрало модела на Долче и Габана, за да получи наградата си за благородство. И както винаги, хвърли две изречения, но на място. "Мога и помагам. С това човек не се хвали."

Бяха раздадени призове в още 11 категории. Най-големи емоции провокира един друг, също много одумван ерген - Росен Петров. Избралият свободата вече бивш огледален образ на Слави Трифонов беше отличен като "Мистър Vanity Fair". Така той излезе с едни гърди напред пред номинираните си съперници Евгени Минчев и Азис. "В България вече всичко е възможно. Тук става дума за суета, а един милиционер надвива ватман и нещо като човек", коментира Росен, който няма навик да си поплюва. (Азис на запис благодари за своя друга награда и пожела на всички да правят секс и да не го забравят). Водещият Евгени Минчев, който на втори юни удря 45, пък подхвана с типичната си ирония Галена, която се класира като "Мис Опасни връзки" след скандалното си видео. Олигархът на светския живот рече: "Изводът е да влизаме по-често във ваната." "Мистър Брилянтин" стана Владо Карамазов, който ще води и следващия "Сървайвър". Той се беше наконтил с бяла риза и официална прическа.

Долф Лундгрен, който вече редовно снима у нас, пък се появи със спортни чепици на бос крак. Той размени бързи реплики с провъзгласения за "Мистър Професионалист" Ники Кънчев. Градските момичета Силвия и Калина връчиха награда на Христо Сираков като флиртаджия на републиката.

Мис "Dolce Vita" вече е Евгения Банева, която заедно със съпруга си Николай бяха избрали церемонията в Народния театър "Черноризец Храбър".
Източник: standartnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини