Аштън Къчър не играе с Деми Мур

Холивудският красавец Аштън Къчър заяви в последното си интервю, че не иска да се снима във филм със съпругата си Деми Мур. Актьорът отбеляза, че животът му с Деми така или иначе приличал на сапунена опера.

Аштън се бои, че ако с Деми започнат и да работят заедно в скоро време ще престанат да различават реалният живот от киното.

Освен това, неотдавна Къчър заяви,че забранява на Деми да носи огромни украшения, панталони и да ползва парфюми, тъй като това не му харесвало.Според него, жена която се кичи с големи накити, изглежда така сякаш разполага с много чужди пари, а той не искал това за Деми.

Звездата от "Стриптийз" и "Дух" през 2005 година се омъжи за Къчър, който е с 15 години по-млад от нея.Това бе първият брак за младият Кътчър и трети за Деми Мур, която в периода 1980-84 бе омъжена за музиканта Фреди Муур, а от 1987 до 2000 г, за Брус Уилис. Освен това Деми има и три дъщери от брака си с мистър "Умирай трудно".


Бракът между Мур и Кътчър даде повод на много медии да твърдят, че в Холивуд се прокарва нова тенденция, а именно млади момчета да се женят за далеч по-възрастни жени, обратно на тенденцията млади момичета да се женят за по-зрели мъже.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини